ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στον παιδικό σταθμό του Έμπωνα η κυρία Λίτσα Κρεμαστινού

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Κρεμαστινού Λίτσα

Η Αντι­δή­μαρ­χος Κοι­νω­νι­κής Πρό­νοιας και Προ­σχο­λι­κής Αγω­γής κ. Κρε­μα­στι­νού-Ρο­δί­τη Φλώρα συ­νο­δευό­με­νη από την Τμη­μα­τάρ­χη Δυ­τι­κής Ρόδου κ. Μυ­λω­νά Βα­λα­σία και την Τμη­μα­τάρ­χη Διοι­κη­τι­κού κ. Πα­πα­χρι­στο­δού­λου Μαρία επι­σκέ­φθη­καν την Πα­ρα­σκευή, 31 Οκτω­βρί­ου 2014 τον Δη­μο­τι­κό Παι­δι­κό Σταθ­μό Έμπω­να προ­κει­μέ­νου να συ­νο­μι­λή­σουν με το προ­σω­πι­κό και τους γο­νείς των φι­λο­ξε­νού­με­νων νη­πί­ων.

Ο Δ.Π.Σ. Έμπω­να είναι μια νε­ο­σύ­στα­τη δομή, που μόλις 6 μήνες πριν ξε­κί­νη­σε τη λει­τουρ­γία του, με σκοπό την εξυ­πη­ρέ­τη­ση των πο­λι­τών -γο­νιών στις απο­μα­κρυ­σμέ­νες ορει­νές πε­ριο­χές του νη­σιού μας.

Αυτό απο­τε­λεί άλ­λω­στε προ­τε­ραιό­τη­τα της Αντι­δη­μάρ­χου κ. Κρε­μα­στι­νού-Ρο­δί­τη Φλώρα και της Διεύ­θυν­σης Προ­σχο­λι­κής Αγω­γής, όλα τα παι­διά του νη­σιού μας να έχουν ισό­τι­μα το δι­καί­ω­μα πρό­σβα­σης σε εκ­παι­δευ­τι­κές δομές.

Στη συ­νέ­χεια η Αντι­δή­μαρ­χος πα­ρα­κο­λού­θη­σε με τον Δή­μαρ­χο Ρόδου κ. Χα­τζη­διά­κο Φώτη τη συ­νε­δρί­α­ση του Το­πι­κού Συμ­βου­λί­ου Κρη­τη­νί­ας και επι­κοι­νώ­νη­σε με το­πι­κούς πα­ρά­γο­ντες προ­ά­γο­ντας θέ­μα­τα της αρ­μο­διό­τη­τας της.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.