Αθλητικά

Καμπ προετοιμασίας ενόψει Ocean Lava

Τριήμερο καμπ προετοιμασίας ενόψει των αγώνων Ocean Lava, που θα διεξαχθούν στο νησί μας το διήμερο 20 και 21 Οκτωβρίου θα διοργανώσει ο προπονητής Βασίλης Κρομμύδας. Το καμπ θα αφορά στους αθλητές που θέλουν να προετοιμαστούν για τον αγώνα Ολυμπιακής απόστασης, σε κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο, με τις μεθόδους του Trissuto που δίνουν έμφαση στην μάθηση, με ασκήσεις που έχουν επιλεγεί αποκλειστικά για τον κάθε αθλητή.

Ημερήσια διάταξη

Κατά τη διάρκεια του camp θα λάβετε ατομικές συμβουλές σχετικά με τις τεχνικές κολύμβησης, ποδηλασίας και ποδηλασίας, εφαρμόζοντας τις μεθόδους εκπαίδευσης Trisutto για να βελτιώσετε την απόδοσή σας.

Οι πτυχές που καλύπτονται κατά τη διάρκεια του στρατοπέδου είναι:

-Φιλοσοφία κατάρτισης – μάθετε τις αρχές Trisutto περί περιοδικοποίησης, το συνδυασμό κατάρτισης, την ψυχολογία + φυσιολογία, την ανάπτυξη αθλητών και τη χρήση φυλών μέσα σε αυτά τα ζητήματα.

-Εκπαίδευση κολύμβησης – τεχνικές για τον αθλητή, χρήση εργαλείων κολύμβησης, -διόρθωση κτυπήματος.

-Εκπαίδευση ποδηλάτου – τοποθέτηση, τεχνική για τον αθλητή, επιλογή ποδηλάτου και εξαρτημάτων, δεξιότητες, εργαλεία.

-Εκπαίδευση τρέξιμου – τεχνική για τον αθλητή, επιλογή παπουτσιών, χρήση εργαλείων εκτέλεσης (λόφους, τροχιά, διάδρομος, δρόμος).

-Τρίαθλο – ολοκλήρωση της κολύμβησης, ποδήλατο και τρέξιμο σε μια προσέγγιση κατάρτισης.

-Τέντωμα – μασάζ, ζέσταμα και ζεστασιά.

-Τραυματισμοί – Πρόληψη, θεραπεία, νοοτροπία και κατάρτιση των αθλητών γύρω ή μέσα από αυτά.

-Εκτέλεση αγώνα – στρατηγική για τους ατομικούς αθλητές και τους στόχους της σεζόν.

Τι περιλαμβάνεται:

-Όλο το coaching για κολύμπι, ποδήλατο και τρέξιμο

-Παρουσίαση των μεθοδολογιών και αρχών του Trisutto

-Χρήση του στίβου στην πισίνα και το στίβο σε όλες τις συνεδρίες

Την πρώτη ημέρα του καμπ, Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, οι συμμετέχοντες θα βρεθούν στο λόμπι του ξενοδοχείου Pegasus Deluxe Hotel στις 8.00, όπου και θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Όλες οι προπονήσεις θα γίνουν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και στις εγκαταστάσεις που υπάρχουν κοντά, ενώ υπάρχει μάλιστα και προσφορά διαμονής για τους ενδιαφερόμενους στα 35 ευρώ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου