ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Το παιχνίδι μας για το θετικό αποτέλεσμα»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ (3)

Στο γήπεδο Παρα­δει­σίου θα φιλο­ξε­νη­θεί σήμερα το μεση­μέρι, ο Ηρακλής Μαρι­τσών στο πλαίσιο της 5ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κατη­γο­ρίας.

Οι «πρά­σι­νοι» βρί­σκο­νται σε καλή αγω­νι­στική και ψυχο­λο­γική κατά­σταση το τελευ­ταίο διά­στημα, όπως έδειξαν και στο παι­χνίδι της προη­γού­με­νης αγω­νι­στι­κής με αντί­παλο τον Απόλ­λωνα Απολ­λώ­νων που επι­κρά­τη­σαν με σκορ 3-0.

Αυτό που θέλουν στην σημε­ρινή ανα­μέ­τρηση είναι να προ­σθέ­σουν ακόμα μία επι­τυ­χία στο ενερ­γη­τικό τους, έτσι ώστε να ανέβουν ψηλό­τερα από την 8η θέση που κατα­λαμ­βά­νουν αυτή την στιγμή στον βαθ­μο­λο­γικό πίνακα.

Φυσικά το παι­χνίδι θα είναι δύσκολο για τους Μαρι­τσε­νούς, καθώς οι «ροσο­νέρι» δια­θέ­τουν καλή ομάδα, όπως δήλωσε και στην «δσπορ» ο προ­πο­νη­τής, Στα­μά­της Μοσκιού.

Ανα­λυ­τικά οι δηλώ­σεις του νεαρού τεχνι­κού ήταν οι ακό­λου­θες:

«Ξέρουμε ότι έχουμε να αντι­με­τω­πί­σουμε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Κλε­άν­θης, που έχει στα υπέρ του και την έδρα.

Όμως καλή ομάδα έχουμε κι εμείς και θα πάμε να κάνουμε το παι­χνίδι μας, να δώσουμε τον καλύ­τερο εαυτό μας, προ­κει­μέ­νου να απο­σπά­σουμε το θετικό απο­τέ­λε­σμα.

Γνω­ρί­ζουμε ότι το παι­χνίδι είναι ένα γει­το­νικό ντέρμπι και θεωρώ ότι ο ποδο­σφαι­ρι­στές μου είναι έτοιμοι να αντε­πε­ξέλ­θουν στις ανάγκες του».

Η προ­ε­τοι­μα­σία των «πρα­σί­νων» ολο­κλη­ρώ­θηκε την Πέμπτη στο γήπεδο Μαρι­τσών, με το βάρος να πέφτει στην τακτική που θα ακο­λου­θή­σουν οι ποδο­σφαι­ρι­στές, όπως και σε ασκή­σεις στο τελεί­ωμα των φάσεων και τις στη­μέ­νες μπάλες.

Ο Στα­μά­της Μοσκιού δεν υπο­λο­γί­ζει στις υπη­ρε­σίες του Φάνη Λορέν­τζου που είναι τιμω­ρη­μέ­νος καθώς απο­βλή­θηκε στο παι­χνίδι με τον Απόλ­λωνα και του Μιχάλη Παπα­κων­στα­ντή που έχει κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού του.

Αμφί­βολη είναι η συμ­με­τοχή του Λευτέρη Σκυλλά, λόγω επαγ­γελ­μα­τι­κών υπο­χρε­ώ­σεων, με τον νεαρό τεχνικό να γνω­ρί­ζει λίγο πριν την σέντρα, αν θα μπορεί να τον συμπε­ρι­λά­βει στα πλάνα του.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.