Αθλητικά

ΕΠΣΔ: Τα δικαιολογητικά για το Δελτίο Πιστοποίησης προπονητή

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΠΣΔ, ενημέρωσε για τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσουν οι προπονητές για την έκδοση Δελτίου Πιστοποίησης προπονητή, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
Αναλυτικά:
«Ενημερώνουμε τα σωματεία της δύναμής μας και τους προπονητές τους ότι, η ΕΠΣΔ εκδίδει το Δελτίο Πιστοποίησης προπονητή για τα πρωταθλήματα ευθύνης της.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά έκδοσης Δελτίου Πιστοποίησης προπονητή βάση του κανονισμού προπονητών περιόδου 2019-2020 που έχει αναρτηθεί στο site της ΕΠΟ, είναι τα ακόλουθα:
1) Αίτηση του σωματείου.
2) Αντίγραφο ταυτότητας προπονητή UEFA/Ε.Π.Ο. με ημερομηνία λήξης 31/12/2021.
3) Δύο έγχρωμες φωτογραφίες.
4) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 (θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής) ότι ο προπονητής δεν εμπίπτει στα κωλύματα που προβλέπονται από το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και ότι αποδέχεται στο σύνολό τους όλες τις διατάξεις του Καταστατικού και των Κανονισμών της Ε.Π.Ο.
5) Επίσημο αποδεικτικό υποβολής της πρόσληψης μέσω TAXIS και αντίγραφο ιδιωτικού συμφωνητικού.
6) Καταβολή παραβόλου 50,00 ευρώ στο ταμείο των ΕΠΣ.
7) Υπογεγραμμένη και θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, υπεύθυνη δήλωση πράξης συναίνεσης (εφόσον δεν έχει αποσταλεί)».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου