Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΔ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η επίσημη μπάλα για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορία θα είναι της αθλητικής εταιρείας Macron, συνεχίζοντας την συνεργασία που ξεκίνησαν οι δύο πλευρές, από την περασμένη σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, η Ε.Π.Σ.Δ. όρισε ως επίσημη μπάλα πρωταθλήματος την MACRON».








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.