Με τη σειρά του το Ροδίων Άθλησις, στο οποίο θα διεξαχθεί το Tsamelo Cup BIG 4 3on3, εξέδωσε ανακοίνωση για τη διοργάνωση: «To Tsamelo Cup BIG 4 3on3 είναι γεγονός! Από τις 3 έως και τις 7 Αυγούστου ο επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής Άγγελος Τσάμης ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Κολοσσό, Α.Ε.Κ., Λιμόζ σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ αναλαμβάνουν τη διεξαγωγή της διοργάνωσης στις εγκαταστάσεις του Ροδίων Άθλησις. Το σωματείο μας είναι πάντα «ανοιχτό» σε πρωτοποριακές ιδέες όπως αυτή!
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μια τέτοια δράση η οποία όχι μόνο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο νησί της Ρόδου αλλά και θα διοργανωθεί από ένα αθλητή υψηλού επιπέδου με τεχνογνωσία στο αντικείμενο, θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις μας.
Το Tsamelo Cup BIG 4 3on3, έχει την εξής ιδιαιτερότητα οι αθλητές που θα αγωνιστούν θα μπορέσουν για πρώτη φορά να πετύχουν 4ποντο! Οι 3 ειδικά διαμορφωμένες με αυτοκόλλητα περιοχές, στα 8.30 μέτρα, θα είναι τα σημεία τα οποία θα γίνουν ανάρπαστα ενώ οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μεικτές ομάδες, ανδρών-γυναικών.
Τα παιχνίδια ξεκινάνε τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου και το πρόγραμμα θα είναι το εξής:
Τη Δευτέρα 03/08/20 θα αγωνιστούν οι ομάδες της κατηγορίας Junior ηλικίας 14 έως 17 ετών.
Την Τρίτη 04/08/20 θα αγωνιστούν οι ομάδες της κατηγορίας Open ηλικίας 18 ετών και άνω.
Την Τετάρτη 05/08/20 θα αγωνιστούν οι ομάδες της κατηγορίας Veterans.
Την Πέμπτη 06/08/20 θα γίνουν οι προημιτελικοί και οι ημιτελικοί όλων των κατηγοριών και τέλος την Παρασκευή 07/08/2020 θα διεξαχθούν οι τελικοί όλων των κατηγοριών με επίσημους καλεσμένους ,μέχρι στιγμής, τους αθλητές Βασίλη Τολιόπουλο της Α.Ε.Κ., Σωτήρη Μανωλόπουλο του Ηρακλή και τον πρώην αρχηγό του Κολοσσού Γιάννη Γεωργάλη οι οποίοι θα κάνουν τις απονομές των επάθλων και των δώρων στους νικητές.
Μετά τη δύσκολή περίοδο που όλοι μας διανύσαμε μια ψυχαγωγική “ένεση” όπως το Tsamelo Cup BIG 4 3on3 για μικρούς και μεγάλους αθλητές δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους! Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είμαστε αρωγοί σε μια τόσο αξιόλογη προσπάθεια.
Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην επίσημη σελίδα του Tsamelo Cup στο Facebook ,στη σελίδα του Ροδίων άθλησις ή αποστέλλοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@rpathlisis.gr».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ