Ειδήσεις

Ετοιμη η μελέτη για το «Ακταίον»

Ολοκληρώθηκε χθες αρμοδίως από την Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων η μελέτη για την αποκατάσταση του «Ακταίον» και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από την προσεχή εβδομάδα κι αφού προηγηθεί σχετική αναγγελία στην πολεοδομία, θα ξεκινήσουν οι εργασίες καθαίρεσης, που προβλέπονται στον εξωτερικό χώρο του κτηρίου.
Πιο συγκεκριμένα χθες διευθετήθηκε και το τελευταίο θέμα που αφορούσε τις επιγραφές που θα κοσμούν το διατηρητέο ακίνητο και οι εργασίες θα ξεκινήσουν με αποκατάσταση των σοβάδων και απομάκρυνση των αυθαίρετων κατασκευών στην πίσω όψη του κτηρίου.
Όπως έγραψε η «δημοκρατική» η μελέτη, που έχει εκπονηθεί από το αρχιτεκτονικό γραφείο του πρώην δημάρχου Ροδίων κ. Γ. Γιαννόπουλου,  προβλέπει την λειτουργία καφετέριας στον πρώτο όροφο του κτηρίου, την λειτουργία fast food στον αύλιο χώρο και ταυτόχρονη καθαίρεση των αυθαίρετων κατασκευών, που υπάρχουν κοντά στην παιδική χαρά.
Στον πρώτο όροφο προβλέπεται η λειτουργία εστιατορίου και χώρου, που θα διατίθεται στο κοινό για εκδηλώσεις.
Προβλέπονται επιπλέον εργασίες αποκατάστασης της δυτικής πλευράς του κτηρίου αλλά και του οπλισμού της ταράτσας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου