Προπονητής των Ιπποτών και στη νέα χρονιά θα είναι ο Λάκης Ζαχαρίας.

Όπως είχε γράψει η «δσπορ», οι δύο πλευρές στις αλλεπάλληλες συναντήσεις που είχαν το τελευταίο διάστημα, είχαν έρθει σε καταρχήν προφορική συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους.
Ωστόσο απέμεναν σημαντικές λεπτομέρειες προς διευθέτηση, προκειμένου να επισημοποιηθεί η συμφωνία τους.
Χθες το μεσημέρι, ο νεαρός τεχνικός συναντήθηκε με τη διοίκηση του συλλόγου και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, διευθετήθηκαν οι λεπτομέρειες και πλέον ο Λάκης Ζαχαρίας παραμένει και επίσημα προπονητής των Ιπποτών, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Η «δσπορ» επικοινώνησε με το νεαρό τεχνικό, που παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα της Παλιάς Πόλης.
Ιδού τα λόγια του:
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα των Ιπποτών.
Ήταν η ομάδα που έδειξε ότι με θέλει περισσότερο, εκτίμησε τη δουλειά που παρουσίασα και από εκεί και πέρα ήταν εύκολο για εμένα να συναινέσω στην επέκταση της συνεργασίας μας.
Πλέον ξεκινάμε δουλειά για να δημιουργήσουμε τους Ιππότες που θα αγωνιστούν στη νέα σεζόν, στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας».
Άμεσα οι άνθρωποι των Ιπποτών, ξεκινούν την υλοποίηση του προγραμματισμού τους που αφορά το έμψυχο δυναμικό, για τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του Λάκη Ζαχαρία.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ