Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση εργασίας του Σωματείου Εστιατόρων Ρόδου με τον κ. Γ.Νικητιάδη

Συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης πραγματοποίησαν το Σάββατο πρωί στη Ρόδο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εστιατόρων Ρόδου και συναφών επαγγελμάτων με τον τ. Υφυπουργό Τουρισμού και Γραμματέα του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γ.Νικητιάδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι των εστιατόρων ενημέρωσαν τον τ. Υφυπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους και θα αντιμετωπίσει στο προσεχές διάστημα εξαιτίας της τεράστιας αύξησης του ενεργειακού κόστους και της αδυναμίας που υπάρχει από την μεριά των εστιατόρων να αντιμετωπίσουν προβλήματα όπως οι οφειλές τους προς τον ΚΕΑΟ. Οι εστιάτορες τόνισαν την αναγκαιότητα να επιδοτηθούν οι οφειλόμενου λογαριασμοί τους προς την ΔΕΗ, καθώς και την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση .

Ο κ. Νικητιάδης δεσμεύτηκε να προωθηθούν τα αιτήματα τους στο Κοινοβούλιο από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και εξέθεσε προς το Σωματείο τις απόψεις του για την ανάγκη κατάρτισης τοπικών συμφώνων μεταξύ των εστιατόρων και των ξενοδόχων που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του χώρου και την ποιοτική του αναβάθμιση.

Στη συνάντηση με τον κ. Νικητιάδη εκ μέρους του ΔΣ του Σωματείου παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Κλούβας ο Γραμματέας κ. Γκόγκας και το Ταμίας κ.

Ζουρούδης.

Και οι δύο πλευρές στο τέλος της συνάντησης εκφράσανε την επιθυμία τους να συνεχίσουν την στενή επικοινωνία και συνεργασία τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου