Τοπικές Ειδήσεις

Διαλέξεις σε σχολικές μονάδες από στελέχη της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Δ/νσης Νοτίου Αιγαίο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τον μήνα Φεβρουάριο 2020 διαλέξεις σε σχολικές μονάδες από στελέχη Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου

Τις διαλέξεις παρακολούθησαν -270- μαθητές

Στο πλαίσιο υλοποίησης στόχων που τέθηκαν από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου κατά την ενεργή της σχολικής χρονιάς 2019-2020 και αφορούν, μεταξύ άλλων, την ευαισθητοποίηση της μαθητικής κοινότητας και την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα οδικής ασφάλειας, πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων και χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών, υλοποιείται προγραμματισμός ενημερωτικών διαλέξεων.

Κατά τον μήνα Φεβρουάριο 2020 καταρτισμένοι Αξιωματικοί και στελέχη Αστυνομικών σε Ρόδο και Κω πραγματοποίησαν συνολικά τέσσερις ομιλίες σε μαθητές εκπαιδευτικών μονάδων:

Αστυνομική Υπηρεσία Σχολική Μονάδα-Φορέας Ημερομηνία

Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών

Κω Λύκειο Αντιμάχειας 21-02-2020

Τμήμα Τροχαίας Ρόδου Δημοτικό Σχολείο Σορωνής 26-02-2020

Τμήμα Τροχαίας Ρόδου Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Καλαβαρδών 26-02-2020

Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών

Κω Λύκειο Αντιμάχειας 28-02-2020

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου