ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλεάνθης: Γλίτωσαν τα χειρότερα, εντός κι εκτός

Παύλος Nτοκόουπιλ 2 λεπτά ανάγνωση
Κλεάνθης

Χωρίς προ­πό­νηση κύλησε η σημε­ρινή μέρα για τους ποδο­σφαι­ρι­στές του Κλεάνθη, καθώς όπως όλα τα γήπεδα της ευρύ­τε­ρης περιο­χής, έτσι και αυτό του Παρα­δει­σίου έμεινε κλειστό.

Για καλή τους τύχη, οι άνθρω­ποι του συλ­λό­γου είδαν τις ποδο­σφαι­ρι­κές εγκα­τα­στά­σεις της κοι­νό­τη­τας να μένουν αλώ­βη­τες από τη σφοδρή κακο­και­ρία που έπληξε το νησί και τον αγω­νι­στικό χώρο απλά να επι­βα­ρύ­νε­ται, ως συνήθως, από τη βροχή, συνεπώς η δουλειά της ομάδας θα μετα­φερ­θεί όπως συμ­βαί­νει σε αντί­στοι­χες κατα­στά­σεις, εφόσον φυσικά δοθεί η σχετική άδεια, στο γήπεδο του Θεο­λό­γου.

Στην παρούσα φάση, ο προ­πο­νη­τής Νίκος Κρομ­μύ­δας και οι ποδο­σφαι­ρι­στές του βρί­σκο­νται εν αναμονή των εξε­λί­ξεων χωρίς πάντως να πιέ­ζο­νται ιδιαί­τερα, καθώς το πρό­γραμμα του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ κατη­γο­ρίας Blue Star Ferries τους δίνει τα περι­θώ­ρια για λίγες ανάσες.

Μετά την αναβολή του προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νου για την περα­σμένη Κυριακή παι­χνι­διού της 11ης αγω­νι­στι­κής της διορ­γά­νω­σης με τον Ποσει­δώνα στην Κάρπαθο (η διοί­κηση κατά­φερε να ανα­νε­ώ­σει την ισχύ των αερο­πο­ρι­κών εισι­τη­ρίων για τις αρχές Ιανουα­ρίου), η ομάδα θα αρχίσει να προ­ε­τοι­μά­ζε­ται για το εντός έδρας ματς με τον ουραγό Καλυ­μνιακό, που θα οριστεί πιθα­νό­τατα για την επόμενη Τετάρτη.

Οι μέρες που μεσο­λα­βούν δίνουν τον χρόνο στους τραυ­μα­τίες Μιχάλη Πολυ­έ­νωφ, Τζεμ Ουγια­νίκ και Άγγελο Γαμπιε­ράκη να απο­θε­ρα­πευ­τούν πλήρως και να επα­νέλ­θουν σε ρυθμούς, όπως και στον επι­θε­τικό Σπύρο Βερβεσό να ξεκου­ρα­στεί και να ξεπε­ρά­σει τις ενο­χλή­σεις, που τον ταλαι­πω­ρούν τις τελευ­ταίες αρκετές εβδο­μά­δες.

Με το βλέμμα στον Ιανουά­ριο

Τις πρώτες ματιές στην τοπική αγορά έχουν αρχίσει να ρίχνουν οι παρά­γο­ντες της διοί­κη­σης και ο Νίκος Κρομ­μύ­δας, προ­κει­μέ­νου κατά τη διάρ­κεια της μετεγ­γρα­φι­κές περιό­δου του Ιανουα­ρίου να κατα­φέ­ρουν να ενι­σχύ­σουν την ομάδα με έναν δύο ποδο­σφαι­ρι­στές.

Οι ανάγκες είναι συγκε­κρι­μέ­νες, με τους Παρα­δει­σιώ­τες να ελπί­ζουν πως θα βρουν έγκαιρα τις λύσεις που θα ανα­βαθ­μί­σουν επαρκώς το ρόστερ.

Τρέχουν για το ημε­ρο­λό­γιο

Εν τω μεταξύ, μέσα στις επό­με­νες λίγες μέρες θα είναι έτοιμοι να κλεί­σουν οι Παρα­δει­σιώ­τες τις εκκρε­μό­τη­τες που αφορούν στην έκδοση του ημε­ρο­λο­γίου του συλ­λό­γου για το 2025.

Το νέο ημε­ρο­λό­γιο θα κυκλο­φο­ρή­σει κατά τη διάρ­κεια των εορτών, με τους ανθρώ­πους του συλ­λό­γου να ελπί­ζουν ξανά στη στήριξη της τοπικής κοι­νω­νίας.

Τέλος, τη συμπα­ρά­στασή τους δηλώ­νουν τα μέλη της ποδο­σφαι­ρι­κής οικο­γέ­νειας του Κλεάνθη τους ανθρώ­πους που υπέ­στη­σαν κατα­στρο­φές από το πέρασμα της κακο­και­ρίας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.