Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση του Δήμαρχου Χάλκης Κ. Φραγκάκη Ευάγγελου με τον ΓΓ Συντονισμού και Διαχείρισης αποβλήτων Κ. Γραφάκο Μανώλη

Συνάντηση του Δήμαρχου Χάλκης Κ. Φραγκάκη Ευάγγελου με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού και Διαχείρισης αποβλήτων Κ. Γραφάκο Μανώλη.

Ο Δήμαρχος Χάλκης Κ. Φραγκάκης Ευάγγελος πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού και Διαχείρισης αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κ. Γραφάκο Μανώλη με σκοπό την εξεύρεση λύσης όσον αφορά την διαχείριση και απομάκρυνση των απορριμμάτων από το νησί της Χάλκης.

Στα πλαίσια της κατ’ ιδίαν συνάντησης τους συζητήθηκε ο τρόπος μεταφοράς των εναπομεινάντων απορριμμάτων από το νησί τα οποία συσσωρεύτηκαν από τα προηγούμενα χρόνια καθώς και το ζήτημα της μελλοντικής διαχείρισης αυτών, ώστε να δοθεί οριστική λύση η οποία να είναι απόλυτα συνυφασμένη με τα σύγχρονα πρότυπα διαχείρισης αποβλήτων με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της ανακύκλωσης. Ακόμα αναφέρθηκαν τρόποι απομάκρυνσης και διαχείρισης των εγκαταλελειμμένων οχημάτων που βρίσκονται εδώ και χρόνια στο νησί καθώς και η ανακύκλωση των ηλεκτρικών συσκευών.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Χάλκης και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα δοθεί οριστική λύση στο υπάρχον σημαντικό πρόβλημα του νησιού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου