Τοπικές Ειδήσεις

Συμμετοχή του Δ.Ο.Π Ρόδου στην πρωτοβουλία του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”

Ανταποκρινόμενο στις σοβαρές και πρωτόγνωρες προκλήσεις της πανδημίας, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ανακοίνωσε τη Διεθνή Πρωτοβουλία Δράσης για τον COVID-19  για την αντιμετώπιση των συνεπειών της σε παγκόσμιο επίπεδο .

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας , το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων, υποστηρίζει, τη δράση που υλοποιείται από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό « Μπορούμε » και η οποία έχει σαν στόχο την παροχή vouchers για την κάλυψη πρώτων αναγκών και την υποστήριξη των οικογενειών που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία.

Η συγκεκριμένη δράση έχει αρχίσει να υλοποιείται , από το μήνα Σεπτέμβριο και θα διαρκέσει μέχρι το μήνα  Δεκέμβριο του 2020 σε συνεργασία με 200 δήμους ανά την Ελλάδα , οι οποίοι καλύπτουν το 92% του πληθυσμού της χώρας. Το πρόγραμμα στοχεύει  στην υποστήριξη σχεδόν 10.000 ωφελούμενων σε όλη τη χώρα.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πρόνοιας σε συνεργασία με το « ΜΠΟΡΟΥΜΕ » , συμμετέχει στο πρόγραμμα με 120 οικονομικά αδύναμες οικογένειες .

Για την αποδοχή της συμμετοχής στο πρόγραμμα αυτό , ο  Πρόεδρος του Δ.Ο.Π., κ. Γεώργιος-Ευθύμιος Τριάντος, τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και η Διευθύντρια ευχαριστούν το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Μπορούμε και ελπίζουν σε περαιτέρω κοινές δράσεις.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου