Ικανοποιημένο άφησε, σε γενικές γραμμές, τον Ανδρέα Σταύρου η εμφάνιση της ΑΕΡΑ στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Άγιο Ισίδωρο, το οποίο η ομάδα του κέρδισε με 4-0.
Αν εντόπισε μία αδυναμία ο πολύπειρος τεχνικός των επίδοξων πρωταθλητών, ήταν η δυσκολία που αντιμετώπισαν κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές του στην κυκλοφορία της μπάλας και στη δημιουργία μέσα από οργανωμένες προσπάθειες. Εκεί είναι που θα εστιάσει τη δουλειά του στο διάστημα που απομένει μέχρι την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων της νέας σεζόν και το οποίο ο ίδιος εκτιμά ως αρκετό, για να αποκτήσει το συγκρότημά του συνοχή και ρυθμό.
Μέχρι τότε θα έχουν αποκτηθεί οι δύο ποδοσφαιριστές που χρειάζονται οι «ερυθρόλευκοι», για να αποκτήσουν επιπλέον ποιότητα και μεγαλύτερο εύρος επιλογών.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι υποψήφιοι έχουν ήδη εντοπιστεί και βρίσκονται σε συζητήσεις με τη διοίκηση.
Τέλος, μέσα από το αυριανό φιλικό παιχνίδι με τον Άρη στο γήπεδο Αφάντου (η ώρα έναρξης θα συμφωνηθεί σήμερα), θα συνεχιστεί το μοντάρισμα της ΑΕΡΑ. Στο παραπάνω θα προστεθεί αυτό με τον Ευκλή την προσεχή Τετάρτη και ίσως ένα ακόμα το μεθεπόμενη Σάββατο, εφόσον βρεθεί ομάδα να αντικαταστήσει τον Κλεόβουλο. Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει υποχρέωσαν την ομάδα της Λίνδου να ακυρώσει το ραντεβού της με τους Αφαντενούς.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ