Ειδήσεις

Οργανωτική σύσκεψη για την Παλλαϊκή Άμυνα συγκάλεσε ο κ. Χ. Κόκκινος ενόψει της συμμετοχής της Π.Ν.Αι. σε ασκήσεις

Συνάντηση εργασίας με τα στελέχη του Τμήματος Παλλαϊκής Άμυνας – Πολιτικής Σχεδίασης Έκτακτης Ανάγκης (Π.ΑΜ. – Π.Σ.Ε.Α.) Δωδεκανήσου πραγματοποίησε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος.

Αντικείμενο της συνάντησης υπήρξε: α) η προετοιμασία για τη συμμετοχή της Π.Ν.Αι. στις ασκήσεις «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018» και «ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2018» που πραγματοποιούνται εντός Οκτωβρίου, β) ενημέρωση από το Χ. Κόκκινο για τις επαφές που είχε στην Αθήνα με τις αντίστοιχες Διευθύνσεις των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Εσωτερικών, γ) οργανωτικά θέματα που αφορούν την Π.ΑΜ. – Π.Σ.Ε.Α.

Εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξει οργανωτική σύσκεψη του Χ. Κόκκινου και του Τμήματος Π.ΑΜ. – Π.Σ.Ε.Α. με την ηγεσία της 95 Α.Δ.Τ.Ε. στα πλαίσια της διαρκούς και καλής συνεργασίας των δύο πλευρών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου