Το TEE τμ. Δωδεκανήσου διοργανώνει σε συνεργασία με το ΠΔΕΥΑΕ-Περιφερειακή Διεύθυνση Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Πειραιά, Δυτικής Αττικής και Αιγαίου ενημερωτική εσπερίδα με θέμα:

Θεσμικό πλαίσιο Ασφάλειας & Υγείας σε οικοδομικά έργα και εργοτάξια – Πρόληψη εργατικών ατυχημάτων

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Κω την Τετάρτη 06 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:00, στο Ξενοδοχείου Kos στην οδό Βασιλέως Γεωργίου και

στην Ρόδο την Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:30, στην αίθουσα «Γεώργιος Καραγιάννης» στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, ΕΒΕΔ,

στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 8.

Ομιλητές και θέματα εισηγήσεων

  • Τσαρακλής Ζαχαρίας- Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π./Υπ. Διδάκτωρ & Διδάσκων Α&ΥΕ στο Ε.Μ.Π./Επιθεωρητής Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία -Διευθυντής ΠΔΕΥΑΕ Πειραιά, Δυτ. Αττικής και Αιγαίου.

 

«Αιτίες ατυχημάτων στα εργοτάξια»

  • Τρύφωνα Ασπασία-Τοπογράφος Μηχανικός/Επιθεωρητής Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία στο ΠΔΕΥΑΕ Πειραιά, Δυτ. Αττικής και Αιγαίου.

 

Θεσμικό πλαίσιο Ασφάλειας &Υγείας σε οικοδομικά έργα και εργοτάξια-Πρόληψη εργατικών ατυχημάτων

Την εκδήλωση στηρίζει το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και το Σ.ΕΠ.Ε. – Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, Περιφερειακή Διεύθυνση Επιθεώρησης Ασφάλειας και υγείας στην Εργασία Πειραιά, Δυτικής Αττικής και Αιγαίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για την Διοικούσα Επιτροπή ΤΕΕ Τμ. ΔΩΔ/ΣΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤ. ΓΛΥΝΟΣ

 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ