Τοπικές Ειδήσεις

Ο Σταύρος Τσούβαλης ορίστηκε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομικού Σχεδιασμού & Πολεοδομικών Εφαρμογών

Απόφαση  ΑΡ.1610 με θέμα «Ορισμός Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Πολεοδομικού Σχεδιασμού & Πολεοδομικών Εφαρμογών και μεταβίβαση Αρμοδιοτήτων Δημάρχου»

Αναλυτικά:

“Α. Ορίζουμε τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας Σταύρο ΤΣΟΥΒΑΛΗ του Θεμιστοκλή ως ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ, από την κατά το νόμο δημοσίευση της παρούσης και για ένα (01) έτος, εκχωρώντας του τις παρακάτω αρμοδιότητες, με εξαίρεση τις πειθαρχικές αρμοδιότητες που είναι αμεταβίβαστες.

Αναλυτικότερα Α. 1. Την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση και υπογραφή όλων των αποφάσεων και εγγράφων, κατά τη λειτουργία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών (άρθρο 24 του Ο.Ε.Υ.), όπως ορίζονται από τις σχετικές διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων και τα κανονιστικά κείμενα του Δήμου, την υπογραφή Διακηρύξεων-Περιλήψεων Διαγωνισμών και Προσκλήσεων της συγκεκριμένης Διεύθυνσης ως Διευθύνουσας Υπηρεσίας, πλην της υπογραφής των δημοσίων συμβάσεων και προγραμματικών συμβάσεων και συμβάσεων διαβαθμιδικής διαδημοτικής συνεργασίας την οποία διατηρεί ο Δήμαρχος.

Α.2. την εποπτεία, ευθύνη και παρακολούθηση της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού (άρθρο 18 του Ο.Ε.Υ. όπως ορίζονται από τις σχετικές διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων

Α3 την εποπτεία, ευθύνη και παρακολούθηση της Διεύθυνσης Πολεοδομικών Εφαρμογών (άρθρο 17 του Ο.Ε.Υ.), όπως ορίζονται από τις σχετικές διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων

Β. Ισχύει η Απόφαση Δημάρχου 15/2024 «Ορισμός Αντιδημάρχου Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης μεταβίβαση Αρμοδιοτήτων Δημάρχους και ΤΣΟΥΒΑΛΗ, με τροποποίηση της παρ. Ατ. ως εξής (ΑΔΑ ΨΚΙΒΩ1Ρ-Μ17) για τον Σταύρο ΤΣΟΥΒΑΛΗ, με τροποποίηση της παρ. Α1. ως εξής :

«Α. 1. την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση και υπογραφή όλων των αποφάσεων και εγγράφων κατά τη λειτουργία του Τμήματος Παιδείας και Δια βίου μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού (άρθρο 30, περ. 18.1. του ΟΕΥ) για την προώθηση και ρύθμιση των ζητημάτων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τη συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές, την προώθηση της Δια Βίου Μάθησης, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων.».

Γ. Η ανάκληση του αντιδημάρχου είναι δυνατή οποτεδήποτε και για το λόγο που κρίνει ο δήμαρχος ως όργανο διοίκησης του δήμου, χωρίς την υποχρέωση παράθεσης ειδικής αιτιολογίας

Δ. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου, τα καθήκοντα ασκεί ο Δήμαρχος.

Ε. Ο ανωτέρω Αντιδήμαρχος κατά τη διάρκεια της θητείας του δεν μπορεί να εκλεγεί ή να είναι μέλος του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου.

ΣΤ. Η παρούσα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ρόδου και στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

Ο Δήμαρχος Ρόδου

Αλέξανδρος Βασίλειος Κολιάδης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου