ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη 2 Μαίου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
καιρός

Βελ­τιω­μέ­νος θα είναι ο και­ρός την Πέμ­πτη σε όλα τα τμή­μα­τα του νομού και μόνο η Ρόδος έχει αυ­ξη­μέ­νες πι­θα­νό­τη­τες για πα­ρο­δι­κές μπό­ρες τις με­σημ­βρι­νές ώρες στα κε­ντρι­κά και ανα­το­λι­κά τμή­μα­τα. Πολύ σύ­ντο­μα θα εξα­σθε­νή­σουν.

Οι άνε­μοι θα στρα­φούν έως το με­ση­μέ­ρι απο δυ­τι­κές διευ­θύν­σεις και στην συ­νέ­χεια βο­ρειο­δυ­τι­κές και θα ενι­σχυ­θούν στα 4-5 μπο­φόρ σε όλες τις θά­λασ­σες του νομού.

Θερ­μο­κρα­σί­ες σε πτώση :

Βό­ρεια : απο 14 έως 19°C

Νότια : απο 15 έως 20°C

Λίν­δος : απο 16 έως 21°C

Υγρα­σία : 65% – 97%

Να εί­σα­στε καλά

Γιάν­νης Μα­νω­λάς

Cyclone of Rhodes 2012-2019

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.