Συνεδρίασε την Πέμπτη, 29 Μαρτίου, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού ΙΝ.Ε.- Γ.Σ.Ε.Ε. Δωδεκανήσου,  το οποίο ορίσθηκε με την από 15ης Μαρτίου και αρ. πρωτοκ. 7637 απόφαση του Δ.Σ. του κεντρικού ΙΝ.Ε.-Γ.Σ.Ε.Ε., αποτελούμενο από τους εξής: Πρόεδρος: Χατζησάββας Σάββας, Γραμ. Οικονομικού: Τσιάντης Κων/νος, Αντιπρόεδρος: Σαββής Μανώλης, Μέλη: Φραντζολάκης Γεώργιος, Μπούκλας Ηλίας, Ζήση Σοφία, Αυγουλή Μαρία, Ντελάκης Ιωάννης, Εγγλέζος Παναγιώτης, Κούφαλης Χρήστος, Μανωλάς Μανώλης.

Ο Πρόεδρος, Σάββας Χατζησάββας, χαιρέτησε τα νεορισθέντα μέλη και παρουσίασε συνοπτικά τον τρόπο λειτουργίας του ΚΕΚ/ΙΝΕ-ΓΣΕΕ και του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, κάνοντας απολογισμό των μέχρι τώρα δράσεων. Παράλληλα, παρουσίασε τους νέους στόχους του περιφερειακού τόσο για τους ανέργους όσο και για τους εργαζομένους, τονίζοντας τον ιδιαίτερο ρόλο του συνδικαλιστικού κινήματος στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο, Δημήτρη Μοσχογιάννη, ο οποίος ήταν παρών στη συνεδρίαση, για τη συνολική προσφορά του. Ο Δημ. Μοσχογιάννης διετέλεσε Πρόεδρος από την ίδρυση του τοπικού παραρτήματος μέχρι σήμερα.

Ο Πρόεδρος, Σάββας Χατζησάββας, αναφέρθηκε επίσης στη συμβολή των προηγούμενων Γραμματέων Οικονομικού, Δημήτρη Χριστοδούλου και Μιχαήλ Ζερβού,καθώς και στα άλλα μέλη που υπηρέτησαν τον θεσμό μέσα από τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και τους ευχαρίστησε για τη συνδρομή τους.

 

Το Περιφερειακό ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Δωδεκανήσου παρέχει δωρεάν εξατομικευμένες υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής σε εργαζομένους και ανέργους, για θέματα εργασιακής και ασφαλιστικής νομοθεσίας (συνταξιοδοτικά, αποζημιώσεις, βλαπτικές μεταβολές κ.α.), καθώς επίσης και για θέματα απασχόλησης (τεχνικές αναζήτησης εργασίας, σύνταξη βιογραφικού σημειώματος & συνοδευτικής επιστολής, ανάπτυξη επαγγελματικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, κλπ)

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ