Ειδήσεις

Με τον Στράτο Καρίκη η Μαρία Καραγιάννη

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΡΙΚΗ
Αγαπητές Ροδίτισσες, αγαπητοί Ροδίτες,

Οι δύσκολες εποχές που διανύουμε απαιτούν να ενεργοποιηθούμε όλοι, να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο όχι μόνο για εμάς και για τα παιδιά μας, αλλά και για τις μελλοντικές γενιές που θα έλθουν. Το ευλογημένο νησί μας έχει τεράστιες δυνατότητες, τις οποίες και θα πρέπει επιτέλους να αξιοποιήσουμε για να μπορούμε να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισα να ταχθώ στο πλευρό του Στράτου Καρίκη σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, ενός ανθρώπου που διαθέτει την εμπειρία, τη γνώση, ικανού, που έχει Όραμα και στόχους για το νησί.

Μας ενώνει το Όραμα για μία καλύτερη Ρόδο, για μία Ρόδο με αυτάρκεια, με καλύτερη αισθητική, με ίσες ευκαιρίες για όλους. Δώστε μας την ευκαιρία να ανοίξουμε νέους ορίζοντες, να φέρουμε ξανά το χαμόγελο στα χείλη όλων μας.

Με εκτίμηση, Μαρία Καραγιάννη

Δήλωση Στράτου Καρίκη για την υποψηφιότητα της Μαρίας Καραγιάννη
Αισθάνομαι μεγάλη τιμή να έχουμε στην οικογένεια του «Ροδίων Όραμα» ανθρώπους σαν τη Μαρία Καραγιάννη, η οποία διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχοντας διατελέσει αντιδήμαρχος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του πρώην δήμου Αφάντου, ενώ έχει υπηρετήσει τα Κοινά και από και από τη θέση της Νομαρχιακής Συμβούλου.

Η εμπειρία της, η κατάρτισή της, σε συνδυασμό με το δυναμισμό και τη μαχητικότητά της, την αγάπη της για τη Ρόδο αποτελούν στοιχεία τα οποία έχει ανάγκη ο τόπος μας γα να πάει μπροστά.

Στράτος Καρίκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου