Ειδήσεις

Συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Υψηλάντη με την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου

Το ιδιαίτερο βάρος που δίνει στο ρόλο και στην αναβάθμιση του ΠΡΟΤΟΥΡ, ως φορέα χάραξης και υλοποίησης της τουριστικής πολιτικής του τόπου, τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Υψηλάντης στη σημερινή του συνάντηση με την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικά παραγωγικό κλίμα. Ο κ. Υψηλάντης, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους του συνδυασμού του, Ευαγγελία Παναή, Σαράντο Μπακρυσιώρη και Κυριάκο Κασάπη, άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις απόψεις και τις θέσεις της Ένωσης, όπως εκφράστηκαν από τον Πρόεδρό της κ. Αντώνη Καμπουράκη και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.

Όπως υποστήριξαν και οι δύο πλευρές, η τουριστική βιομηχανία αποτελεί την ατμομηχανή της οικονομικής ανάπτυξης του τόπου και ο Δήμος τον κύριο μοχλό χάραξης και άσκησης πολιτικής τοπικής ανάπτυξης. Στη βάση αυτή είναι επιβεβλημένη η συνεργασία τους σε όλα τα θέματα και η λήψη αποφάσεων μέσα από διάλογο και σύνθεση όλων των απόψεων, τόνισε ο κ. Υψηλάντης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος ανέλυσε στοιχεία του προγράμματος της παράταξης ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ που σχετίζονται με τον τουρισμό και την ανάπτυξη και παρουσίασε συγκεκριμένες προτάσεις σε όλους αυτούς τους τομείς, αναλαμβάνοντας συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Τα παραπάνω θα αποτυπωθούν αναλυτικά στο πρόγραμμα του συνδυασμού της.

Το εγκάρδιο κλίμα της συνάντησης, σηματοδοτεί αυτό που από την πρώτη στιγμή έχει δηλώσει ο κ. Υψηλάντης. Η παράταξη ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, δεν έρχεται απλά να εκφράσει την αγανάκτηση και την πικρία του Ροδιακού Λαού, η οποία έτσι κι αλλιώς υπάρχει και θα εκφραστεί στις επικείμενες εκλογές. Έρχεται να εκφράσει κυρίως την ανάγκη για ανατροπή της στασιμότητας και της εγκατάλειψης της Ρόδου και το χτίσιμο μιας νέας πορείας βασισμένης στην ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότησή της.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου