Ειδήσεις

Νοσεί η υγεία στη Νότια Ρόδο

Μήνυμα ηχηρό στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας ώστε να αντιμετωπίσει με τη δέουσα σοβαρότητα τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν στη Νότια Ρόδο και σε άλλες πρώην δημοτικές ενότητες του νησιού, ετοιμάζεται να στείλει ο Δήμος.

Αφορμή για την παρέμβαση αυτή έδωσε η απόφαση των κατοίκων της Νότιας Ρόδου να καταθέσουν σχετικό υπόμνημα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών κ. Κωνσταντίνο Μπούτσικο και να καταστήσουν τους πάντες υπευθύνους, αν χαθούν ανθρώπινες ζωές, εξαιτίας των σοβαρών ελλείψεων που παρουσιάζει ο τομέας της Υγείας.

Αίτημα των κατοίκων της Νότιας Ρόδου ήταν να γίνει συζήτηση για το θέμα αυτό στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Κατά τη συζήτηση του θέματος έγινε γνωστό πως και οι κάτοικοι του Έμπωνα θα αντιδράσουν στην πολιτική που ακολουθείται και έχουν ήδη αποφασίσει να καταθέσουν τις ταυτότητες τους και να μην ψηφίσουν στις ευρωεκλογές και στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης!

Περισσότερα στην αυριανή έντυπη έκδοση της “δημοκρατικής”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου