Το περασμένο Σάββατο έγιναν οι εκλογές στις τάξεις του Γ.Σ. Δωδεκάνησος με τον Κάλλιστο Διακογεωργίου να παραμένει στον προεδρικό θώκο του συλλόγου και θα πλαισιωθεί από αρκετούς νέους συνεργάτες. Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν μετά το τέλος της τριετής θητείας της προηγούμενης διοίκησης, για την εκλογή του νέου Δ.Σ. Οι εκλογές έγινε στο ξενοδοχείο «PLAZA» με την παρουσία φίλων και μελών του συλλόγου. Η προσέλευση ήταν αθρόα αφού έδωσαν το «παρών» περισσότερα από 100 άτομα. Ψήφισαν 76 άτομα τα οποία είχαν τακτοποιήσει εγκαίρως τις ταμειακές τους υποχρεώσεις. Είχε προηγηθεί ενημέρωση για τον απολογισμό του έργου της προηγούμενης διοίκησης, καθώς επίσης και για τον οικονομικό απολογισμό. Στην ομιλία του ο πρόεδρος ευχαρίστησε αρχικά τους αθλητές για την προσφορά τους και το σημαντικό ρόλο τους στην αναγνώριση της ομάδας στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Επίσης όλους τους παράγοντες που θήτευσαν στην τριετή διοίκηση, και τους εθελοντές που στήριξαν την ομάδα. Η εφορευτική επιτροπή προήλθε από τη γενική συνέλευση και αποτελούνταν από το δικηγόρο Σταύρο Παναγιωτακόπουλο, Περικλή Καψάλη και Θέκλα Διακογεωργίου, ενώ στην ελεγκτική επιτροπή θα βρίσκονται ο Μάκης Δούβαλης, η Ιουλία Κυγάη και ο Θεόδωρος Θεοδώρου.
ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.
Πρόεδρος: Διακογεωργίου Κάλλιστος
Αντιπρόεδρος και Εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία : Καλούδης Χρήστος
Γενικός Γραμματέας: Ασπράκη Ζωζεφίνα
Γενικός Αρχηγός- Έφορος: Χοσάδας Νείλος
Ταμίας- Υπεύθυνη χορηγιών: Στουπή Καλλιόπη
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ : Αϊβάζης Σέργιος
Υπεύθυνη Μ.Μ.Ε: Τσιμέττα Μαρία
Υπεύθυνη Εκδηλώσεων: Καρανάση Ελένη- Μουλιάτη Αντωνία
ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου στα γραφεία του συλλόγου ανατέθηκαν οι αρμοδιότητες στα εκλεγμένα μέλη. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες, τη διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου «PLAZA» για τη βοήθεια και την προσφορά τους στο σύλλογο. Θέρμες ευχαριστίες σε όλους τους φίλους και τα μέλη για την ανελλιπή στήριξη στην ομάδα. Η νέα διοίκηση υπόσχεται να κάνει τα πάντα για την καλή λειτουργία της ομάδας. Στόχος μας είναι να την φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά, εκεί που της αξίζει».
*Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος αύριο στις 11:30 θα παίξει στο Μετς με τον Άτλαντα Αθηνών, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου του πρωταθλήματος της Ο.Σ.Ε.Κ.Α.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ