Από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου, επτά νεαροί ποδοσφαιριστές από το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στο νησί μας, συμμετείχαν στις προπονήσεις του «δικεφάλου του βορρά» στην Θεσσαλονίκη, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.
Οι υπεύθυνοι του προπονητικού κέντρου, εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση προς ενημέρωση:
«Εξαιρετική παρουσία είχαν τα 7 παιδιά του προπονητικού κέντρου της Ρόδου, που συμμετείχαν στο τουρνουά των επιλεγμένων παιδιών και στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ το τριήμερο 27 με 30 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα τα 7 παιδιά που κλήθηκαν ήταν οι Βαγγέλης Γεωργαλλής, Σταμάτης Τούτσης , Μιχάλης Καραγιάννης και Γιώργος Μωραΐτης του Ευκλή Σορωνής, οι Γρηγόρης Σαββάκης και Αντόνιο Ζούμπι της Νίκης Ρόδου και ο Μανώλης Ρουσακάκης του Φοίβου.
Την Κυριακή συμμετείχαν σε τουρνουά που διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ με επιλεγμένα παιδιά ηλικίας 2005 και 2006 από όλη την Ελλάδα και διακρίθηκαν ιδιαίτερα! Την Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Ιανουαρίου τα παιδιά προπονήθηκαν με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του ΠΑΟΚ όπου κι εκεί έδειξαν ότι διαθέτουν πλούσιο ταλέντο, πολύ καλές προοπτικές και εκπροσώπησαν επάξια το νησί της Ρόδου».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ