Αθλητικά

ΣΕΓΑΣ: Η ανεπίσημη αξιολόγηση – κατάταξη των σωματείων για το 2021

•Κορυφαίος σύλλογος στα Δωδεκάνησα ο ΑΓΕΣ Κάμειρος

Η ανεπίσημη αξιολόγηση – κατάταξη των σωματείων του 2021 εστάλη στα σωματεία και στις ΕΑΣ όλης της χώρας.
Ο προσωρινός πίνακας διαμορφώθηκε από την παρουσία των σωματείων στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2021, από τη βαθμολογία που έλαβαν με βάση την παρουσία των αθλητών και των αθλητριών σε διοργανώσεις με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας, ενώ υπήρξε κατανομή των βαθμών μεταξύ των σωματείων, λόγω μετεγγραφών των αθλητών και των αθλητριών τους την τελευταία τριετία.
Ο Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος επέστρεψε στην πρώτη θέση της αξιόλογης από το 2018, ενώ στη δεύτερη θέση… σκαρφάλωσε, για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Α.Ε. Μεσογείων Αμεινίας. Δύο θέσεις υψηλότερα από την κατάταξη του 2019 βρέθηκε ο ΣΑΚΑ, που φέτος είναι στην τρίτη θέση, ενώ στην τέταρτη ακολουθεί ο ΑΓΣ Ιωαννίνων. Μεγάλη άνοδος για τον ΑΣΣ Αλέξανδρο Μακεδονίας, που από την 28η θέση του 2019 έφτασε στην 5η του 2021.
Κορυφαίος σύλλογο στα Δωδεκάνησα είναι ο ΑΓΕΣ Κάμειρος (βρίσκεται στην 24η θέση της γενικής αξιολόγησης), τον ακολουθεί ο Α.Ο. Ρόδου Ε.Μ. Σταματίου (47ος ), ενώ τρίτος σύλλογος στο νομό μας είναι η Ένωση Καζώνης- Κάλυμνος 2000 (95η ).
Η τελική αξιολόγηση – κατάταξη των σωματείων θα κατατεθεί προς έγκριση στην αρμόδια επιτροπή, μετά την 3η Δεκεμβρίου και στη συνέχεια θα κατατεθεί προς έγκριση στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ.
Αναλυτικά η κατάταξη των συλλόγων της Δωδεκανήσου:

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου