Αθλητικά

Ανακοίνωση του Σ.Π.Π.Δ.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου με ανακοίνωση του, αναφέρει τα εξής: «Αύριο στις 12:00 θα ολοκληρωθούν τα μαθήματα πρώτων βοηθειών στο σεμινάριο που διοργανώνει ο σύνδεσμος μας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το ΚΕΚ Γεννηματάς. Μετά το πέρας των μαθημάτων θα γίνει η απονομή των βεβαιώσεων και παρακαλούνται οι συνάδελφοι που συμμετείχαν στο πρώτο τμήμα να βρίσκονται εκεί να τις παραλάβουν. Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους μας, ότι υπάρχουν ορισμένες κενές θέσεις για το δεύτερο τμήμα (2 και 3 Σεπτεμβρίου) και όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σήμερα, μισή ώρα πριν την έναρξη των μαθημάτων στην αίθουσα του Ροδινιού. Ώρες σεμιναρίου, σήμερα από 18:00 έως 21:00 και Κυριακή από 09:00 έως 12:00.
-Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι παρακολούθησαν την προπονητική ημερίδα του συνδέσμου μας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, να αποστείλουν τα email τους στον πρόεδρο του συνδέσμου και στο email loizos.i18@gmail.com, ώστε να τους παραδοθεί ηλεκτρονικά η ύλη του εισηγητή κ. Μπάμπη Ζελενίτσα.
-Ενημερώνουμε τους συναδέλφους προπονητές και τους συνεργάτες τους της Α΄ κατηγορίας, να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους για να μπορέσουν να πάρουν ταυτότητα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου