ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πέταξε» για το διαμάντι η Νικόλ!

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΝΙΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Για τη Ζυρίχη ανα­χώ­ρησε το μεση­μέρι η Νικόλ Κυρια­κο­πού­λου η οποία διεκ­δι­κεί το μεγάλο τρόπαιο των 35.670 ευρώ από την κατά­κτηση του ντάια­μοντ λιγκ στο επί κοντώ.

Με το χάλκινο μετάλ­λιο από το παγκό­σμιο πρω­τά­θλημα του Πεκίνου, η Κυρια­κο­πού­λου του ΑΓΕΣ Κάμει­ρος 2009, θέλει να υπε­ρα­σπι­στεί τη διαφορά που έχει απο­κτή­σει από τη Μούρερ. Η Ελλη­νίδα επι­κο­ντί­στρια έχει 16 βαθμούς έναντι 10 της Βρα­ζι­λιά­νας και με τους πόντους στον τελικό να μετράνε διπλοί, της αρκεί η τρίτη θέση για να εξα­σφα­λί­σει το δια­μά­ντι. Σε περί­πτωση που η Μούρερ είναι η νική­τρια και η Κυρια­κο­πού­λου είναι τρίτη, τότε οι δυο τους θα μοι­ρα­στούν το ποσό του δια­μα­ντιού.

Ο τελικός θα διε­ξα­χθεί στη Ζυρίχη, στις 3 Σεπτεμ­βρίου. Εκεί θα βρί­σκε­ται ήδη η Κατε­ρίνα Στε­φα­νίδη η οποία πέταξε απευ­θείας από το Πεκίνο για να αγω­νι­στεί και αυτή και να ολο­κλη­ρώ­σει τη χρονιά με μια καλή επίδοση.

Μία ημέρα νωρί­τερα, ο Κώστας Φιλιπ­πί­δης θα είναι ανάμεσα στους κορυ­φαί­ους άλτες του επί κοντώ που θα αγω­νι­στούν στο street event που επέ­λε­ξαν να κάνουν οι διορ­γα­νω­τές του ντάια­μοντ λιγκ σε έναν από τους κεντρι­κό­τε­ρους σταθ­μούς τρένων της πόλης. Εκτός από τους τρεις επι­κο­ντι­στές μας η σεζόν συνε­χί­ζε­ται και για την Χρυ­σούλα Ανα­γνω­στο­πού­λου που στις 6 Σεπτεμ­βρίου θα αγω­νι­στεί στο μίτινγκ του Γκέ­τε­μποργκ και στις 13 του ίδιου μήνα στο Κόστριτς στη Γερ­μα­νία.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.