Το 1ο Πανδωδεκανησιακό Τουρνουά Beach Volley 2015 κατηγορίας ανδρών-γυναικών, θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου «Καλλιπάτειρα», με τη συμμετοχή όλων των μεγάλων «αστεριών» του αθλήματος του νομού μας.

Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής των ομάδων ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ και τα πάντα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν οι αγώνες, που αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα σε όσους φίλους του μπιτς βόλεϊ επιλέξουν να βρεθούν στο ΕΑΚ για να τους παρακολουθήσουν.

Οι παίκτες κάθε ομάδας θα λάβουν και τις αντίστοιχες εμφανίσεις του τουρνουά, που θα είναι υποχρεωμένοι να φορούν καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης. Μετά την λήξη του τουρνουά θα απονεμηθούν έπαθλα και δώρα στους νικητές, καθώς και αναμνηστικά μετάλλια στις πρώτες ομάδες.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου, την συνεργασία των φορέων ΔΟΠΑΡ και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, καθώς και των αθλητικών σωματείων «ΡΟΔΙΩΝ Άθλησις», «Γ.Σ. Διαγόρας» και «ΡΣΦΠ Τελχίνις».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ