Μηνιαίο δελτίο κίνησης κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Ρόδου θα εκδίδει εφεξής ο ΠΡΟΤΟΥΡ.
Ηδη εξέδωσε χθες το πρώτο δελτίο, το οποίο συνοδεύεται από σχετική ανακοίνωση του γενικού διευθυντή κ. Μπάμπη Παλογιαννίδη.
Κυρίες και Κύριοι,
Σας διαβιβάζουμε το πρώτο μηνιαίο δελτίο κίνησης κρουαζιερόπλοιων στον Λιμένα Ρόδου κατόπιν συνεργασίας του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου και το Β’ Λιμενικό Τμήμα.
Στόχος είναι να υπάρξει ένα σύστημα στατιστικών στοιχείων για κάθε κίνηση εντός του Λιμένα Ρόδου, καθώς αυτό θα είναι μια σημαντική βοήθεια στις περαιτέρω ενέργειες και στοχεύσεις των εμπλεκόμενων φορέων στον τομέα του Θαλάσσιου Τουρισμού.
Καταγράφοντας λοιπόν μη αμφισβητήσιμα στοιχεία, από τα στελέχη του Λιμενικού στη Ρόδο και επεξεργασμένα από στελέχη μας, θα μπορέσουμε να εξάγουμε χρήσιμα αποτελέσματα, όπως τον αριθμό τουριστών, την εθνικότητα του ταξιδιώτη, την πλοιοκτήτρια εταιρία που επισκέπτεται το νησί μας, τις σημαίες των πλοίων, τoν αριθμό των επιβατών και σε μια επόμενη φάση την εσωτερική και εμπορική κίνηση με πλοία που εκτελούν τακτικές εσωτερικές γραμμές, στοιχεία που θα μας βοηθήσουν καταρχήν να γνωρίσουμε και κατά δεύτερον να δώσουμε τα στοιχεία αυτά στους εμπλεκόμενους φορείς που θα τα χρειαστούν για την ανάπτυξη των αντίστοιχων υποδομών.
43644246646264

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ