Αθλητικά

Ο Μαραθώνιος Ρόδου στηρίζει την Salmon

Όπως έγραψε από την Κυριακή η «δσπορ», Στις 3 Μαΐου η αθλήτρια Chery Salmon που διαμένει στο νησί μας, θα τρέξει έναν σόλο ημιμαραθώνιο στη Νότια Ρόδου για να υποστηρίξει τον διαδικτυακό έρανο που γίνεται για το γενικό νοσοκομείο της πόλης. Η Chery που θα τρέξει τα 21 χιλιόμετρα της διαδρομής από την Πυλώνα και έξω κατά μήκος της ακτής προς το Γεννάδι, λαμβάνει συχνά μέρος σε αγώνες δρόμου στο νησί μας, ενώ συμμετέχει και στον Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου.

Μάλιστα, η οργανωτική επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, ανακοίνωσε ότι στηρίζει την εκστρατεία αθλητριών του αγώνα για την ενίσχυση του νοσοκομείου του νησιού μας, καθώς επίσης του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στην προσπάθεια αντιμετώπισης του Covid-19 με την προσφορά του απαιτούμενου εξοπλισμού και καλεί όλους τους φίλους του αθλητισμού να ανακαλύψουν περισσότερα γύρω από την πρωτοβουλία στην ιστοσελίδα gogetfunding.com.

Στην ιστοσελίδα όπου πραγματοποιείται η συγκέντρωση προσφορών (gogetfunding.com) για το νοσοκομείο Ρόδου, αναφέρονται τα εξής:

«Το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου καλύπτοντας όλες τις ανάγκες τις Δωδεκανήσου, έχει οικονομική πίεση και αδυναμία εξοπλισμού. Με τον τρόπο που εξελίσσεται το 2020 και με την ελπίδα να διανύσουμε μια καλοκαιρινή σεζόν, θα θέλαμε την οικονομική σας ενίσχυση για την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού για την αντιμετώπιση του COVID-19. Μαζί όλοι μπορούμε να καλύψουμε ένα κομμάτι της ανάγκης αυτής για την προστασία γιατρών, νοσοκόμων και πολιτών».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου