Το Βιβλιοπωλείο Ακαδημία, ανακοινώνει μέσα από το Rhodes Times, τα Best Sellers, σύμφωνα με τις κίνηση στις πωλήσεις που κατέγραψαν στην Ρόδο τον Απρίλιο, τέταρτο μήνα του 2014!

Οι Ροδίτες, επιλέγουν πάντα το καλό βιβλίο και έχουν αποδείξει ότι προτιμούν να διαβάζουν και να ενημερώνονται για την κίνηση των ελληνικών και ξένων τίτλων.

Την ίδια ώρα που σε πολλές χώρες όχι απαραίτητα ευρωπαϊκές, το ‘ηλεκτρονικό’ βιβλίο κερδίζει έδαφος, οι Έλληνες αναγνώστες τιμούν ακόμη το παραδοσιακό βιβλίο -αφού η επαφή και η ‘σχέση’ που αναπτύσσει κανείς με αυτό είναι πάντα ξεχωριστή!

Σύμφωνα λοιπόν, με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το ‘Βιβλιοπωλείο Ακαδημία’ οι πιο… ευπώλητοι Ελληνικοί και ξένοι τίτλοι βιβλίων για τον Μάρτιο του 2014 στην Ρόδο έφεραν πρώτο τον Γιάννη Καλπούζο με το βιβλίο του ‘Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου’ ενώ από τους ξένους τίτλους, εμφανίσθηκε ‘Η κότα που ονειρευόταν να πετάξει’ της Sun-mi Hwang.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
http://www.rhodestimes.gr/%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%B6%CE%BF%CF%82-%CE%BA/

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ