ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κώστας Βελιτζέλος: «Είχαμε καλύτερο ρυθμό, χρειάζεται υπομονή!»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΔΟΣ-ΒΕΛΙΤΖΕΛΟΣ

Ο προ­πο­νη­τής του Α.Σ. Ρόδος Κώστας Βελι­τζέ­λος αμέσως μετά το ισόπαλο εντός έδρας απο­τέ­λε­σμα των «ελαφιών» με αντί­παλο τη Νίκη Βόλου, μίλησε σε γνωστή αθλη­τική ιστο­σε­λίδα του νησιού μας, δηλώ­νο­ντας τα ακό­λουθα:

«Σε σχέση με το προη­γού­μενο παι­χνίδι ήταν καλύ­τε­ρος ο ρυθμός μας. Είναι αυτό που λέμε ότι η ομάδα χρειά­ζε­ται παι­χνίδι για να μπο­ρέ­σει να βγάλει αυτά που μπορεί στον αγω­νι­στικό χώρο. Χρειά­ζε­ται υπομονή.

Ήταν ένα παι­χνίδι με έναν πάρα πολύ καλό αντί­παλο. Στο πρώτο ημί­χρονο ήμασταν πολύ καλοί, κυριαρ­χή­σαμε στον αγω­νι­στικό χώρο και δημιουρ­γή­σαμε απει­λη­τι­κές κατα­στά­σεις χωρίς να κατα­φέ­ρουμε να βγά­λουμε τη μεγάλη φάση. Στο δεύτερο ημί­χρονο προ­χω­ρή­σαμε σε κάποιες αλλαγές και ο αντί­πα­λος κέρδισε ορι­σμένα μέτρα. Με μια αλλαγή στο σχη­μα­τι­σμό μας κατα­φέ­ραμε να βρούμε ένα γκολ στην αντε­πί­θεση αλλά πριν προ­λά­βουμε να αντι­δρά­σουμε, γιατί ετοι­μά­ζαμε κάποιες αλλαγές, ήρθε γρήγορα το γκολ της Νίκης με απο­τέ­λε­σμα να οδη­γη­θούμε ξανά σε μια κατά­σταση ανα­ζή­τη­σης μιας φάσης για να σκο­ρά­ρουμε».

Σε ερώτηση για το αν οι παίκτες του έμειναν… στους πανη­γυ­ρι­σμούς του 1- 0 με απο­τέ­λε­σμα να μην προ­σέ­ξουν στην άμυνα και έτσι να δεχθούν την ισο­φά­ριση, απά­ντησε: «Κάποια παιδιά έμειναν στους πανη­γυ­ρι­σμούς. Εξε­λί­χθηκε γρήγορα η φάση, έγινε λάθος στην αμυ­ντική μας διάταξη και έτσι δεχθή­καμε το γκολ».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.