Τοπικές Ειδήσεις

Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» ανακοινώνει την υποψηφιότητα της Καλλιόπης Ντούνια

«Η παράταξή μας σήμερα ανακοινώνει ένα ακόμα δραστήριο μέλος της κοινωνίας καταξιωμένο στον επαγγελματικό τομέα, που πήρε την απόφαση να πορευτεί μαζί μας για να καταστήσουμε τη Ρόδο μας τόπο πολιτισμού και ευημερίας.

Πρόκειται για την Καλλιόπη Ντούνια, που γνωρίζει και ως γυναίκα αλλά και ως μητέρα πως είναι να παλεύεις για το καλύτερο, αλλά κυρίως γνωρίζει πως οι κόποι κάθε προσπάθειας πάντα ανταμείβονται.

Την καλωσορίζουμε λοιπόν και της ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία.»

Για την παράταξη «Ρόδος Αξιών»

Δημήτρης  Γ.  Κρητικός

Ιατρός    Πνευμονολόγος

Υποψήφιος δήμαρχος Ροδίων

 

Βιογραφικό

 

Η Καλλιόπη Ντούνια του Δημητρίου μητέρα δύο παιδιών, γεννήθηκε στη Ρόδο όπου και κατοικεί μόνιμα.

Είναι  απόφοιτος  του Γενικού Λυκείου Ρόδου (Βενετόκλειο) και της σχολής Κωβαίου Φαινέκου(ΤΕΣ) στο τμήμα κομμωτικής.

Από το 1998 έως και σήμερα δραστηριοποιείται στη Ρόδο διατηρώντας επιχείρηση στον τομέα της κομμωτικής.

Για την υποψηφιότητά της με την παράταξη «Ρόδος Αξιών» δηλώνει τα εξής: «Ο Δήμος, δεν είναι υπόθεση ενός ανθρώπου αλλά ομαδική προσπάθεια και συλλογική δουλειά. Χρειάζεται συμπόρευση με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αγωνίες και στόχους. Ανθρώπους που βάζουν το εμείς πάνω από το εγώ. Χαρακτηριστικά που αναγνώρισα στο πρόσωπο του Δημήτρη Κρητικού και στην παράταξη της οποίας ηγείται».

 

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου