Ειδήσεις

Απανθρακώθηκε 93χρονος καίγοντας κλαδιά

ΕΚΑΒ

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες στην Κάρπαθο ηλικιωμένος, όταν εγκλωβίστηκε από φωτιά που είχε ανάψει ο ίδιος στο χωράφι του για να κάψει κλαδιά.

Ο άτυχος 93χρονος είχε μεταβεί στο κτήμα του, σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Ολύμπου, και εγκλωβίστηκε από τις φλόγες στην προσπάθειά του να κάψει ξερά χόρτα και κλαδιά. Κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον γιο του, ο οποίος έσπευσε μαζί με πυροσβέστες, αλλά ήταν αργά.

Ο ηλικιωμένος βρέθηκε απανθρακωμένος και η σορός του μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου για τη διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.