Ειδήσεις

ΕΚΤ:Παράταση προγράμματος ή τέλος χρηματοδότησης Τραπεζών

ΕΚΤ

Εάν δεν επέλθει συμφωνία παράτασης του ελληνικού προγράμματος μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, τότε η ΕΚΤ δεν θα είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει άλλο τις ελληνικές τράπεζες. Αυτή την προειδοποίηση απηύθυνε στην Αθήνα το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΚΤ, Έρκι Λιικάνεν, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

«Στην ΕΚΤ έχουμε τους δικούς μας νόμους και θα κινηθούμε με βάση αυτούς… Η παράταση του ελληνικού προγράμματος θα λήξει στο τέλος του Φεβρουαρίου και κάποιας μορφής λύση πρέπει να βρεθεί, ειδάλλως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να δανείζουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λιικάνεν, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο της Φινλανδίας YLE.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.