Τέτοια καλά φάιναλ-φορ μόνο στα Δωδεκάνησα μπορούν να γίνουν, κι αυτό το ξέρουν πλέον όλοι πολύ καλά… Με αφορμή την άριστη διοργάνωση της τελικής φάσης στο «Βενετόκλειο» το καλοκαίρι του 2016, αίτημα για να διεξαχθεί το φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος στο μπάσκετ με αμαξίδιο στην Κω κατέθεσε ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου και με επιστολή της η ροδίτικη ομάδα ζητάει από την Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. η τελική φάση να διεξαχθεί στο νησί του Ιπποκράτη. Μετά το πιο επιτυχημένο φάιναλ-φορ στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ με αμαξίδιο (στο «Βενετόκλειο»), ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος κάνει… άνοιγμα σε όλο το νομό μας και ζητάει από την Ομοσπονδία να διεξαχθούν οι αγώνες στο κλειστό γυμναστήριο της Κω, προκειμένου να βρεθούν δίπλα στην ομάδα όλοι οι φίλαθλοι από το βόρειο συγκρότημα. Η απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση στο «Βενετόκλειο» έτυχε της ανάλογης εκτίμησης απ’ όλους τους φίλους του αθλήματος και τώρα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ζητάει από την Ομοσπονδία, το φάιναλ-φορ να διεξαχθεί στην Κω. Στο παρελθόν η ομάδα μας έχει δώσει αγώνα επίδειξης στο νησί του Ιπποκράτη, όπου το ενδιαφέρον είναι επίσης πολύ μεγάλο απ’ όλους και περιμένει πλέον τη θετική απάντηση της Ομοσπονδίας για να προγραμματιστεί εκεί η τελική φάση του πρωταθλήματος.
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Η προετοιμασία του Γ.Σ. Δωδεκάνησος για τη νέα αγωνιστική περίοδο συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και υπό τις οδηγίες του Αντώνη Μαρκάκη στο «Βενετόκλειο». Οι κυπελλούχοι Ελλάδας θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή και στο πρωτάθλημα, μετά τη δεύτερη θέση που κατέκτησαν το 2016 στο «Βενετόκλειο». Οι αθλητές μας δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο και προετοιμάζονται για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος τον Φεβρουάριο.
ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ
Η Ομοσπονδία μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.) και ο Φάρος παίζουν μπάσκετ! Σήμερα, στο πλαίσιο του αγώνα της ομάδας του Κερατσινίου με την ΑΕ Λάρισα, θα υπάρξει αγώνας επίδειξης αθλητών μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο. Οι πρωταθλητές μας θα εμφανιστούν στο ημίχρονο της αναμέτρησης, στέλνοντας προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα της νίκης, της χαράς, της αγάπης για το άθλημα. «Ευχαριστούμε τον Φάρο και τον Βαγγέλη Τσάπα για την άμεση αποδοχή του αιτήματός μας. Η Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. επιχειρεί μια νέα… αντεπίθεση, προκειμένου να διαδώσει σε όλους τους φίλους του μπάσκετ την ομορφιά και την αξία που έχει το μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο” δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Καλούδης.
«Είμαστε περήφανοι, που παίκτες αυτού του ψυχικού διαμετρήματος, έρχονται στο γήπεδό μας. Το λιγότερο που έχουμε να τους προσφέρουμε είναι το ζεστό μας χειροκρότημα και την αμέριστη στήριξη στην προσπάθειά τους. Εύχομαι αυτή να είναι απαρχή για σειρά κοινών δράσεων κι ενεργειών, για τις οποίες ήδη συζητάμε με τους ανθρώπους της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδό μας, για να απολαύσει αυτούς τους μοναδικούς αθλητές», υποστήριξε ο Βαγγέλης Τσάπας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ