Έναν ποδοσφαιριστή λιγότερο αριθμεί από το βράδυ της Τετάρτης η ομάδα του Ηρακλή Μαριτσών. Παρελθόν από το στρατόπεδο των «πρασίνων» αποτελεί ο αμυντικός Βασίλης Παναγιώτου.
Η διοίκηση του Ηρακλή συναντήθηκε με τον ποδοσφαιριστή, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν στην λύση της συνεργασίας τους, η οποία έγινε πράξη, με τον Παναγιώτου πλέον να είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της αθλητικής του σταδιοδρομίας.
Τώρα, όσον αφορά την μετεγγραφή του Γιώργου Σκόρπου, ο ποδοσφαιριστής είναι και επίσημα μέλος της οικογένειας του Ηρακλή.
Οι άνθρωποι της ομάδας διευθέτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες που είχαν απομείνει, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει την έναρξη της συνεργασίας τους.
Ήδη το δελτίο του έμπειρου μέσου έχει εκδοθεί, βρίσκεται στα χέρια των Μαριτσενών, με τον προπονητή Γιώργο Σαββιδάκη να υπολογίζει στις υπηρεσίες του, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου με την ΑΕΡΑ.
Όσον αφορά στην μετεγγραφή του Στάθη Αλεξανδρίδη, οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον ποδοσφαιριστή και περιμένουν να διευθετηθεί το θέμα που προέκυψε ανάμεσα στον αθλητή και τον Κλεάνθη, για να ολοκληρώσουν την απόκτησή του.
Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο Ηρακλής Μαριτσών βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Σάββατο οι «πράσινοι» θα ανακοινώσουν και επίσημα την απόκτησή του.
Στα αγωνιστικά
Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή Μαριτσών για το εντός έδρας παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας με αντίπαλο την ΑΕΡΑ.
Το πρόγραμμα διεξήχθη στο γήπεδο του συλλόγου, με τον Γιώργο Σαββιδάκη να επικεντρώνεται σε ασκήσεις τακτικής, σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, σε τελειώματα φάσεων και σε στημένες μπάλες.
Ο νεαρός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Γιάννη Τσούφιου και του τραυματία Σάββα Κούρου που υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στην μέση, η οποία έδειξε ότι έχει κοίλη και θα υποβληθεί σε θεραπείες το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ