Μεγάλη επιτυχία για τον πρόσφατο αγώνα Ocean Lava Rhodes “Olympic Distance 2016, που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στη Ρόδο, καθώς βραβεύτηκε ως Top Rated Event στην Ελλάδα στα βραβεία «End of year racecheck race awards».

Ο Απόλλωνας θα διοργανώσει την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, εκδήλωση προβολής του έργου του συλλόγου από την ίδρυση του έως σήμερα και βράβευσης του αγώνα Ocean Lava Rhodes ως “Top Rated Event” για το 2016 στην Ελλάδα.

Θα ακολουθήσει επιστημονική ομιλία του παιδιάτρου κ. Χατζηνικόλα Νίκου για το DNA Fit που αφορά άσκηση-υγεία -διατροφή.

«Top Rated Event Award»

Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της αθλητικής χρονιάς που πέρασε, ανιχνεύουμε στη μνήμη μας μία από τα μεγαλύτερες και σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν ποτέ στην Ελλάδα και κατ’ επέκταση στο σμαραγδένιο νησί.

Ο λόγος δεν είναι άλλος παρά για τον αγώνα τριάθλου Ολυμπιακής Απόστασης «Ocean Lava Rhodes 2016».

Για όσους η είδηση παραμένει νέα, πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός υψηλών προδιαγραφών που πραγματοποιήθηκε από το διεθνή οργανισμό «Ocean Lava Planet», συμπεριλαμβάνοντας με αυτό τον τρόπο τη Ρόδο ανάμεσα στους μεγαλύτερους αθλητικούς και τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης.

Το όλο εγχείρημα πραγματοποιήθηκε από το σύλλογο τριάθλου «Απόλλων Ρόδου» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τη στήριξη του Δήμου Ρόδου και τη συνεργασία όλων των τοπικών αρχών.

Ο «Απόλλων Ρόδου», μέσα από όλες τις αθλητικές διοργανώσεις του, εκφράζει σθεναρά και επίμονα το όραμα για προαγωγή του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας και τη διαρκή προσπάθεια για υπέρβαση εαυτού . Μέσα από αυτά τα υψηλά αισθήματα, στοχεύει ακόμα πιο μακριά: στην επισήμανση της τοπικής αξίας, την αναγνώριση της Ρόδου ως διεθνούς κόμβου αθλητικού προορισμού.

Πιστοποίηση της όλης προσπάθειας και ζήλου που έχει επιδείξει ο «Απόλλων Ρόδου» μαζί με τους αθλητές και του εκατοντάδες εθελοντές του, είναι η πιο πρόσφατη πανελλαδική διάκρισή του ως Top Rated Event για το 2016.

Πρόκειται για μια διάκριση-άνεμο που ωθεί τις προσπάθειες, την επιμονή και το «θέλω» του συλλόγου πολλά βήματα μπροστά.

Την Κυριακή το πρώτο «ραντεβού» του 2017

Ο πρώτος αγώνας του Απόλλωνα Ρόδου για το νέο έτος είναι το Tafros Run που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή. Πρόκειται για αθλητική εκδήλωση τρεξίματος απόστασης 10χμ, μέσα στη Μεσαιωνική Τάφρο που περιβάλλει την Παλιά Πόλη της Ρόδου. Η διαδρομή των 10Km αποτελείται από 3 γύρους των (περίπου) 3.330m.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ