Ρόδος, 20 Σεπτεμβρίου2017.Τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού RunGreece που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ρόδο την Κυριακή 1η Οκτωβρίουσυμπληρώνει η WINDμε μια πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, στηρίζει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ειδικότερα τοέργο της δομής του Αγίου Ανδρέα.

Η εκπρόσωπος της WIND κα Μαριάνθη Λιβανίου – Συντυχάκη, ανέφερε χαρακτηριστικά:«Όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη και μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους ανθρώπους στον Άγιο Ανδρέα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Το RunGreece είναι έναςσπουδαίοςθεσμός. Μέσα από αυτόν μας δίνεται ηευκαιρία να δείξουμε ποιοι είμαστε,να δυναμώσουμεαφενός εμάς τους ίδιους και αφετέρου το έργο ενός σημαντικού φορέα όπως του Αγίου Ανδρέα πουοι άνθρωποι του φροντίζουν εδώ και 60 χρόνια παιδιά με διανοητικές καθυστερήσεις. Καλούμε όλους τους φίλους μαςνα έρθουν μαζί μας την Κυριακή 1η Οκτωβρίου και να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα».

 

Οι εγγραφές για το 1οRunGreece στην Ρόδο συνεχίζονται με μεγάλο ενδιαφέρον και όπως όλα δείχνουν, το νησί είναι έτοιμο να υποδεχθεί για πρώτη φορά στο ιστορικό κέντρο της πόλης, κατοίκους, επισκέπτες, έλληνες και ξένους, επαγγελματίες δρομείς και αθλούμενους.

Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τις ώρες εκκίνησης, χάρτες διαδρομών, πληροφορίες παραλαβής πακέτου εγγραφής κτλ οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν site της διοργάνωσης  www.run-greece.gr και στα Γραφεία Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ