Ως γνωστόν η ομάδα του Αστέρα Μασάρων, μετά από τους Άρη Βασιλειάδη, Αποστόλη Γρηγοριάδη και Παναγιώτη Καλοπήτα, απέκτησε ακόμα δύο αθλητές ενισχύοντας περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό της ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Δημήτρη Καραγιάννη και τον μέσο Dime Stojanovski που έχουν συμφωνήσει προφορικά με τους Μασαρενούς εδώ και ημέρες.
Οι άνθρωποι της ομάδας διευθέτησαν και τις τελευταίες λεπτομέρειες που είχαν απομείνει, γνωστοποιώντας και επίσημα τις μετεγγραφές των αθλητών με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Αστέρα Μασάρων ανακοινώνει την απόκτηση 2 ποδοσφαιριστών, του τερματοφύλακα Δημήτρη Καραγιάννη και του μέσου Dime Stojanovski.
Τους καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδος και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες με το αστέρι στο στήθος.
Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Σάββα Σταυρίδη έχει στόχο να δυναμώσει κι άλλο το υπάρχον ρόστερ, με σκοπό στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Σε αυτήν την προσπάθεια διοίκηση, προπονητής, παίκτες, φίλαθλοι, παραμένουμε ενωμένοι».
Τώρα η προσοχή της διοίκησης του Αστέρα, σε συνεργασία με τον προπονητή Σάββα Σταυρίδη, έχει στραφεί στην αναζήτηση ενός ικανού επιθετικού, που θα πλαισιώσει τους Τηλέμαχο Πάττα και Βάσκο Μίρτσεφ στην γραμμή κρούσης.
Μέχρι στιγμής η αναζήτηση του κατάλληλου ποδοσφαιριστή δεν έχει φέρει αποτέλεσμα, ωστόσο οι Μασαρενοί θα συνεχίσουν το ψάξιμο, προκειμένου να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ