Προς:

Υπουργό Εθνικής Άμυνας

κο Πάνο Καμμένο

 

ΘΕΜΑ: Διαβίβαση διαμαρτυρίας.

Σε συνέχεια της σχετικής αναφοράς που σας απεστάλη και που μας κοινοποιήθηκε από τους υπαλλήλους του ΙΚΑ ΕΤΑΜ Λέρου, θα θέλαμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στη διαμαρτυρία τους.

Η αντιμετώπιση που δεχόμαστε από το κράτος θεωρούμε πως είναι τουλάχιστον άδικη, αν σκεφτεί κανείς το βαρύ φορτίο που αναγκαστήκαμε να σηκώσουμε με τη φιλοξενία των προσφύγων στο νησί μας. Η οικονομική κρίση που έχει πλήξει όλη τη χώρα, δεν άφησε αλώβητη την τοπική αγορά και τις εκατοντάδες οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Πριν κάποια χρόνια καταργήθηκε η ΔΟΥ Λέρου, δημιουργώντας τεράστιο πλήγμα στους κατοίκους μας, οι οποίοι αναγκάζονται να μετακινούνται στην Κω για πολύ απλές υποθέσεις τους. Δε θα δεχτούμε να συμβεί κάτι αντίστοιχο και με το ΙΚΑ!

Είμαστε αντίθετοι σε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης του ΙΚΑ Λέρου. Οι κρατικές υπηρεσίες πρέπει να παραμείνουν στο νησί μας και όλοι μαζί ενωμένοι, θα δώσουμε αγώνα για τη διατήρηση τους. Ελπίζουμε στην προσπάθεια μας αυτή, να είστε δίπλα μας, όπως έχετε κάνει και κατά το παρελθόν.

Ο Δήμαρχος Λέρου

 

Κόλιας Μιχαή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ