Στην Κάρπαθο βρέθηκε σήμερα ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος επισκέφθηκε το γήπεδο Πηγαδίων επιθεωρώντας τις εργασίες που έγιναν στην έδρα του τοπικού Ποσειδώνα.
Ο σύλλογος της Καρπάθου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση προς ενημέρωση:
«Το γήπεδο του Ποσειδώνα Καρπάθου επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης (17/1) ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ώστε να κάνει επιτόπια αυτοψία της τοποθέτησης του συνθετικού χλοοτάπητα, η προμήθεια του οποίου στον Δήμο Καρπάθου ήταν προσωπικός στόχος του περιφερειάρχη, ο οποίος υλοποιήθηκε.
Ο κ. Χατζημάρκος συνοδευόταν από τον έπαρχο Καρπάθου, Ιωάννη Μηνατσή, τον δήμαρχο Ηλία Λάμπρο και φυσικά τον πρόεδρο του Ποσειδώνα, Γιάννη Βιτώρη.
Ο Γιάννης Βιτώρης ξενάγησε τον περιφερειάρχη στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, ενώ οι δύο άνδρες είχαν μακρά συνομιλία για την πορεία του Ποσειδώνα και τον αθλητισμό της Καρπάθου, με τον πρόεδρο της ομάδας μας να του εξηγεί το πλάνο της επόμενης πενταετίας και τους στόχους που έχουν τεθεί σε επίπεδο εγκαταστάσεων.
Ο κ. Χατζημάρκος ενημέρωσε τους ανθρώπους του Ποσειδώνα, ότι μέσα στον Φεβρουάριο θα ολοκληρωθεί και το τυπικό κομμάτι της δημοπράτησης του ηλεκτροφωτισμού, έργο της Περιφέρειας που θα ολοκληρωθεί άμεσα, αλλάζοντας ριζικά την εικόνα του γηπέδου της ομάδας μας.
Μάλιστα, ο περιφερειάρχης, δεσμεύτηκε για την ανάπτυξη των εγκαταστάσεων, τονίζοντας την ανάγκη της δημιουργίας ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ στα Πηγάδια, έργο το οποίο θα δρομολογηθεί άμεσα, ώστε να συμπληρώσει τις εγκαταστάσεις του Ποσειδωνίου Αθλητικού Κέντρου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ