Λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, ο Υγρός Στίβος Ρόδου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και βράβευσε τους καλύτερους του 2016.

Μετά από μια κούρσα επίδειξης από όλους τους πρωταθλητές της ομάδας, οι οποίοι παρουσίασαν τα διάφορα στυλ και τις αποστάσεις της αγωνιστικής κολύμβησης και μετά από μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και στην οποία ο Υγρός Στίβος Ρόδου σημείωσε πολλές διακρίσεις και κατέκτησε πολλά μετάλλια με βελτιώσεις επιδόσεων από τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες του σε αγώνες και πανελλήνια πρωταθλήματα, όπως και σε αγώνες που η ομάδα διοργανώνει εδώ και δεκαετίες με μεγάλη επιτυχία, η τελετή συνεχίσθηκε με συζήτηση γύρω από την προσπάθεια βελτίωσης των αθλητών.

Το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο ευχαρίστησε όλους για τις προσπάθειες και τη στήριξη τους και οριοθέτησε τους στόχους για τη νέα χρονιά με συμμετοχές σε αγώνες και πρωταθλήματα που θα έχουν σαν γνώμονα τη βελτίωση και τη διάκριση των παιδιών.

Συγκεκριμένα υπάρχουν αγώνες πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που φέτος διεξάγεται στη Βουδαπέστη, ενώ η Ευδοκία Κρητικού θα προσπαθήσει να προκριθεί και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, εκεί όπου θέλει να βρεθεί και ο Κυριάκος Μαυράκης, μέσω του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Open water. Επίσης η φιλόδοξη ομάδα των «μικρών» του Υγρού Στίβου Ρόδου θα επιδιώξει να έχει παρουσία σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Τέλος, έγιναν οι βραβεύσεις των περυσινών διακριθέντων, οι οποίοι ήταν πολλοί, με τα κορυφαία βραβεία να καταλήγουν στους Κωνσταντίνα Διακοσταματίου, Μιχαήλ-Άγγελο Καμπέρη, Μιχαέλα Βασιλάκη, η Ροδούλα Καραβόλια και Πολυτίμη Συμιξή, της προοδευμένης αθλήτριας στην Σιμέλα Κακούλη, ενώ καλύτεροι του 2016 αναδείχθηκαν οι Κυριάκος Μαυράκης, Στέλιος Βεϊσάκης και Ευδοκία Κρητικού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ