Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές, οι βοηθοί και οι παρατηρητές διαιτησίας της 21ης αγωνιστικής της Super League, με τα παιχνίδια να διεξάγονται μέσα στο σαββατοκύριακο, αλλά και την προσεχή Δευτέρα.
Ο κατά τεκμήριο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής του συνδέσμου Δωδεκανήσου Τάσος Σιδηρόπουλος, θα διευθύνει την αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό που θα ξεκινήσει στις 19:30 στο Εθνικό στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες».
Βοηθοί του θα είναι οι Λάζαρος Δημητριάδης ( Μακεδονίας) και Λεωνίδας Φραγκιαδάκης ( Δωδεκανήσου),4ος διαιτητής θα είναι ο Θανάσης Σέζος ( Κιλκίς) και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιώργος Σταθόπουλος ( Αχαΐας).
Από εκεί και πέρα, ο Μιχάλης Καλαθενός του συνδέσμου Δωδεκανήσου ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στο παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αστέρα Τρίπολης που θα ξεκινήσει στις 17:15 στο ΟΑΚΑ.
Διαιτητής θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου ( Αθηνών), βοηθοί οι Μανώλης Βλάσσης (Λασιθίου) και Ανδρέας Μεϊντάνας ( Αχαΐας) και 4ος διαιτητής ο Κώστας Αντωνίου ( Αθηνών).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ