Βρήκε τραγικό θάνατο σε ξενοδοχείο

Τραγικό θάνατο σε εργατικό ατύχημα που συνέβη χθες το πρωί και ώρα 10.00 στο ξενοδοχείο «Kολοσσός» βρήκε ένας 30χρονος υπήκοος Συρίας που διαμένει και εργάζεται νόμιμα στη χώρα.
Ο αλλοδαπός, τον οποίον απασχολούσε και ασφάλιζε στο ΙΚΑ εργολαβική εταιρεία του νησιού που έχει αναλάβει το έργο της ανακαίνισης της ξενοδοχειακής μονάδας ανέβηκε στην ταράτσα και απο εκεί σε απόληξη κλιμακοστασίου η οποία ήταν καλυμμένη με τζάμι ασφαλείας προκειμένου να εκτελέσει εργασία καθαρισμού.
Το τζάμι όμως υποχώρησε και έπεσε στο φωταγωγό του ξενοδοχείου από ύψος 20 μέτρων περίπου.
Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. Στα πλαίσια της προανάκρισης κλήθηκαν για εξηγήσεις οι ιδιοκτήτες της εργολαβικής εταιρείας, ο επιβλέπων μηχανικός και άλλοι εργαζόμενοι που κατέθεσαν ότι δεν είχε δοθεί εντολή στον 30χρονο να ανεβεί στην απόληξη του κλιμακοστασίου αλλά να καθαρίσει την ταράτσα.
Η προανάκριση συνεχίζεται.