Δύσκολη η ενίσχυση

Την 1η Ιανουαρίου ανοίγει και επίσημα η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος, με τις ομάδες που έχουν διαπιστώσει κενά στο ρόστερ τους να έχουν την ευκαιρία να τα καλύψουν.
Όπως όλα δείχνουν η ομάδα του Αστέρα Παστίδας, πολύ δύσκολα θα προχωρήσει σε κάποια μετεγγραφή ενόψει του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Ο προπονητής του συλλόγου, Γιώργος Ορφανίδης έχει ενημερώσει τη διοίκηση, ότι δεν χρειάζεται κάποια προσθήκη καθώς πιστεύει ότι οι ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του, μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.
Ωστόσο οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι υπάρχει ανοιχτό παράθυρο για μετεγγραφή.
Βασική προϋπόθεση θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα εντοπιστεί να είναι ποιοτικός, προσιτά οικονομικός και να αγωνίζεται στην μεσοαμυντική γραμμή.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Παστιδενοί ήδη κοιτάζουν τη μετεγγραφική αγορά.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τις προπονήσεις, θα συνεχιστούν σήμερα και την Πέμπτη, έπειτα από το χθεσινό ρεπό που χορηγήθηκε στους ποδοσφαιριστές για να ξεκουραστούν.
Τα προγράμματα αναμένεται να επικεντρωθούν σε αγωνιστικά παιχνίδια όπως και σε ασκήσεις στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Το ευχάριστο για τον Ορφανίδη είναι ότι στην σημερινή προπόνηση αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών και ο Κώστας Παπαστάμος.
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι το Σάββατο ο Αστέρας Παστίδας θα δώσει φιλικό παιχνίδι.
Αντίπαλο θα είναι ο Φοίβος, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο γήπεδο Κρεμαστής, με ώρα έναρξης τις 3:00μ.μ.