Αγνωστα τα αίτια της αυτοκτονίας!

Αδιευκρίνιστα παραμένουν ακόμη τα αίτια που οδήγησαν το πρωί της Κυριακής μια 52χρονη μητέρα δύο παιδιών να θέσει τέρμα στη ζωή της καθ’ όν χρόνο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί.
Περί ώραν 07.00 το πρωί της Κυριακής η 52χρονη που νοσηλευόταν από την 23η Σεπτεμβρίου 2010 στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου έχοντας υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο πήδηξε από το μπαλκόνι του προθάλαμου του 4ου ορόφου στο κενό από ύψος 35 – 40 μέτρων και σκοτώθηκε.
Η 52χρονη μητέρα δύο παιδιών που ελάμβανε αγωγή για θυρεοειδή και διαβήτη δεν αντιμετώπιζε όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα έρευνες ψυχολογικά προβλήματα και δεν έπασχε από κατάθλιψη. Η απόφαση της να θέσει τέρμα στη ζωή της ξάφνιασε όλους τους στενούς συγγενείς της ενώ ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε και που βρήκε ο γιος της δεν δίνει απαντήσεις για τους λόγους που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημά της.
Στο σημείωμα αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 52χρονη ζητά από τα δύο της παιδιά να τη συγχωρέσουν και να μην στεναχωρηθούν για την απώλειά της ζητώντας τους να προχωρήσουν τη ζωή τους και να φτιάξουν οικογένειες ενώ ταυτόχρονα τους δίνει οδηγίες για το που θα βρουν τις οικονομίες της. Ζητά επίσης να την κηδέψουν σε στενό κύκλο και να μην προβούν σε δαπάνες για την κηδεία της.
Οι αστυνομικοί που έχουν επιληφθεί των ερευνών βρίσκονται πραγματικά σε αδιέξοδο καθώς κανείς από τους οικείους τους αλλά και τους ιατρούς δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την απόφαση της αυτή.
Σημειώνεται ότι κανείς δεν είδε την 52χρονη να σκαρφαλώνει στο τοιχίο της βεράντας ύψους 1,20 μέτρων και να πέφτει στο κενό και το πτώμα της βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα στον ακάλυπτο χώρο του ισογείου. Στο μπαλκόνι είχε μεταβεί με συνοδό από τον οποίο είχε ζητήσει λίγη ώρα ενωρίτερα να την αφήσει μόνη.

Εν πάση περιπτώσει η προανάκριση για το θλιβερό αυτό γεγονός συνεχίζεται.