- Ο Σταυρός Καλυθιών θα αντιμετωπίσει τους παλαίμαχους του Απόλλωνα Καλυθιών σε φιλικό αγώνα την Κυριακή 18 Οκτωβρίου.
- Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Κώστα Παπαστεργίου, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή με σημαντική παρουσία στο τοπικό ποδόσφαιρο.
- Η αναμέτρηση αποτελεί φόρο τιμής και ευκαιρία να τιμηθεί η προσφορά του στον αθλητισμό και την κοινότητα.
- Το παιχνίδι τονίζει ότι το ποδόσφαιρο είναι πάνω από όλα οι άνθρωποι, οι αναμνήσεις και οι δεσμοί που διατηρούνται ζωντανοί.
Το απόγευμα της προσεχούς Κυριακής 18 Οκτωβρίου ο Σταυρός Καλυθιών θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τους παλαίμαχους του Απόλλωνα Καλυθιών, σε μία αναμέτρηση στην μνήμη του Κώστα Παπαστεργίου.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος προς ενημέρωση, αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Ένας αγώνας μνήμης και τιμής.
Την επόμενη Κυριακή 18/10, στις 18:00, στο γήπεδο Καλυθιών, ο Σταύρος Καλυθιών θα αντιμετωπίσει τους παλαίμαχους του Απόλλωνα Καλυθιών σε έναν φιλικό αγώνα αφιερωμένο στη μνήμη του Κώστα Παπαστεργίου, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή που άφησε το δικό του αποτύπωμα στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Πέρα από το αποτέλεσμα, αυτός ο αγώνας είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής σε έναν άνθρωπο που αγάπησε το ποδόσφαιρο και αποτελεί μέρος της ιστορίας του.
Γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο γκολ και νίκες. Είναι οι άνθρωποι, οι αναμνήσεις και οι δεσμοί που μένουν ζωντανοί στον χρόνο.
Την Κυριακή 18/10 παίζουμε για τη μνήμη του. Δεν ξεχνάμε!».
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.