ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάνθηρες: Θα ήταν ακόμα καλύτερα, αν έλειπαν οι απουσίες

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Πάνθηρες
✦ Σύ­νο­ψη ⌄
  • Οι Πάν­θη­ρες προ­ε­τοι­μά­ζο­νται με αι­σιο­δο­ξία για την πρώτη συμ­με­το­χή τους στο πρω­τά­θλη­μα της Α' κα­τη­γο­ρί­ας Blue Star Ferries.
  • Ο προ­πο­νη­τής Γιώρ­γος Αγ­γε­λά­κης είναι ικα­νο­ποι­η­μέ­νος από την από­δο­ση των παι­κτών στις προ­πο­νή­σεις και τα φι­λι­κά, αν και υπάρ­χουν προ­βλή­μα­τα απου­σιών λόγω ασθε­νειών και τραυ­μα­τι­σμών.
  • Ο Ντί­νος Μα­ντι­κός αντι­με­τω­πί­ζει θλάση και προ­σπα­θεί να είναι έτοι­μος για την πρε­μιέ­ρα στις 18 Σε­πτεμ­βρί­ου, ενώ άλλοι παί­κτες επί­σης αντι­με­τω­πί­ζουν προ­βλή­μα­τα υγεί­ας.
  • Το πρό­γραμ­μα των Πάν­θη­ρων πε­ρι­λαμ­βά­νει τρία από τα πέντε τα­ξί­δια της σεζόν στις πρώ­τες τέσ­σε­ρις αγω­νι­στι­κές, με την ελ­πί­δα ότι οι αντί­πα­λοι θα είναι λι­γό­τε­ρο έτοι­μοι νωρίς στη χρο­νιά.

Με αι­σιο­δο­ξία και με­γά­λη όρεξη συ­νε­χί­ζουν να προ­ε­τοι­μά­ζο­νται οι Πάν­θη­ρες για την παρ­θε­νι­κή συμ­με­το­χή τους στο νέο πρω­τά­θλη­μα της Α’ κα­τη­γο­ρί­ας Blue Star Ferries.

Ο προ­πο­νη­τής τους Γιώρ­γος Αγ­γε­λά­κης είναι μέχρι στιγ­μής από­λυ­τα ικα­νο­ποι­η­μέ­νος από την πα­ρου­σία των πο­δο­σφαι­ρι­στών του στις κα­θη­με­ρι­νές προ­πο­νή­σεις, όπως και από την ει­κό­να τους στα πρώτα φι­λι­κά παι­χνί­δια, καθώς πα­ρό­τι είναι ακόμα εξαι­ρε­τι­κά νωρίς, δεν παύει ένα πρώτο δείγ­μα γρα­φής να υπάρ­χει και να πα­ρα­πέ­μπει σε μία ομάδα με δυ­να­τό­τη­τες και αρχές στο παι­χνί­δι της.

Ο τε­χνι­κός των νε­ο­φώ­τι­στων θα αι­σθα­νό­ταν κα­λύ­τε­ρα, αν δεν τα­λαι­πω­ρού­σαν την κα­θη­με­ρι­νό­τη­τά του προ­βλή­μα­τα απου­σιών, που εσχά­τως είναι αρ­κε­τές.

Οι Ματ­θαί­ος Ζου­ρού­δης και Αλέ­ξαν­δρος Χο­τζα­λά­ρι ασθε­νούν και είναι κρεβ­βα­τω­μέ­νοι, ο Φιο­ρί­λο Γκού­τσι βρί­σκε­ται εκτός Ρόδου για προ­σω­πι­κή του υπό­θε­ση, ενώ άλλοι δύο πο­δο­σφαι­ρι­στές αντι­με­τω­πί­ζουν πρό­βλη­μα τραυ­μα­τι­σμού.

Ο Λέντι Μαν­τζα­ράι αι­σθά­νε­ται ενο­χλή­σεις στο γό­να­το, υπο­βλή­θη­κε σε εξε­τά­σεις και βρί­σκε­ται εν ανα­μο­νή της διά­γνω­σης, με την προσ­δο­κία το πρό­βλη­μα να απο­δει­χθεί επι­πό­λαιο.

Επι­πλέ­ον, κα­θη­λω­μέ­νος από θλάση πα­ρα­μεί­νει ο νε­ο­α­πο­κτη­θείς Ντί­νος Μα­ντι­κός, ο οποί­ος κα­τα­βάλ­λει αγώνα δρό­μου προ­κει­μέ­νου να είναι έτοι­μος στις 18 Σε­πτεμ­βρί­ου, οπότε και ξε­κι­νούν οι επί­ση­μες υπο­χρε­ώ­σεις της ομά­δας στο πρω­τά­θλη­μα της Α’ κα­τη­γο­ρί­ας Blue Star Ferries και το εκτός έδρας παι­χνί­δι με τον επί­σης νε­ο­φώ­τι­στο Αντί­μα­χος.

Όσο για το πρό­γραμ­μα καθ’ αυτό,. έτσι όπως σχη­μα­τί­στη­κε το βράδυ της πε­ρα­σμέ­νης Δευ­τέ­ρας μέσα από την κλή­ρω­ση της ΕΠΣΔ, ούτε κρύο ούτε ζέστη για τους “κυα­νό­λευ­κους”, οι οποί­οι είναι της λο­γι­κής πως ούτως ή άλλως πρό­κει­ται για μία συν­θή­κη την οποία δεν μπο­ρού­σαν να επη­ρε­ά­σουν και επι­πλέ­ον, όλοι θα παί­ξουν με όλους.

Η ιδιαι­τε­ρό­τη­τα πά­ντως υπάρ­χει στη σειρά των παι­χνι­διών που θα δώ­σουν, καθώς τις πρώ­τες τέσ­σε­ρις αγω­νι­στι­κές θα ξε­μπερ­δέ­ψουν με τα τρία από τα συ­νο­λι­κά πέντε τα­ξί­δια της σεζόν.

Τη 2η αγω­νι­στι­κή οι Πάν­θη­ρες θα τα­ξι­δέ­ψουν ξανά στην Κω για το ματς με την Ανα­γέν­νη­ση Ασφεν­διού, ενώ την 4η θα αντι­με­τω­πί­σουν στην Καρ­δά­μαι­να την το­πι­κή Δόξα.

Για τους ίδιους, μοιά­ζει μάλ­λον κα­λύ­τε­ρο να αντι­με­τω­πί­σουν τις ομά­δες της Κω νωρίς, καθώς οι τε­λευ­ταί­ες δύ­σκο­λα θα βρί­σκο­νται στον βαθμό ετοι­μό­τη­τας που απο­κτούν αρ­γό­τε­ρα μέσα στη σεζόν.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.