ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλεάνθης: Χωρίς άγχος και ό, τι καλύτερο καταφέρει

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Κλεάνθης

Τε­ρά­στιο βάρος έπεσε από τους ώμους των πο­δο­σφαι­ρι­στών του Κλε­άν­θη μετά την τε­ρά­στια βαθ­μο­λο­γι­κής αξίας νίκης τους επί του Άρη στον Αρ­χάγ­γε­λο το πε­ρα­σμέ­νο Σάβ­βα­το, παι­χνί­δι στο οποίο κέρ­δι­σαν, πέρα από τους υπερ­πο­λύ­τι­μους τρεις βαθ­μούς, την άνεση να αντι­με­τω­πί­σουν το αυ­ρια­νό εναρ­κτή­ριο ματς της 26ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ κα­τη­γο­ρί­ας Blue Star Ferries (ξε­κι­νά­ει στις 5 το από­γευ­μα στο Πα­ρα­δεί­σι), χωρίς την πα­ρα­μι­κρή πίεση.

Μπο­ρεί η πα­ρα­μο­νή να μην έχει εξα­σφα­λι­στεί ακόμα, με την τε­λι­κή ευ­θεία της διορ­γά­νω­σης να μην μοιά­ζει διό­λου εύ­κο­λη, ωστό­σο αφ’ ενός υπάρ­χει το “μα­ξι­λα­ρά­κι” της εξ ανα­βο­λής εκτός έδρας συ­νά­ντη­σης με την ου­ρα­γό Α.Ε. Λέρου, αφ’ ετέ­ρου δε η ομάδα έχει ανα­κτή­σει για τα καλά την εμπι­στο­σύ­νη στις δυ­νά­μεις της και την αυ­το­πε­ποί­θη­σή της, χάρη στη σο­βα­ρή και αξιό­πι­στη ει­κό­να που πα­ρου­σιά­ζει τις τε­λευ­ταί­ες εβδο­μά­δες.

Ο Κλε­άν­θης δεί­χνει να πα­τά­ει πλέον καλά και να τολμά να στρέ­ψει το βλέμ­μα του στο Κύ­πελ­λο Δω­δε­κα­νή­σου, όπου τον πε­ρι­μέ­νει μία σπου­δαία ευ­και­ρία να φτά­σει μέχρι και τον τε­λι­κό, πε­τυ­χαί­νο­ντας τη με­γά­λη υπέρ­βα­ση.

Οι Πα­ρα­δει­σιώ­τες θα αντι­με­τω­πί­σουν την Πέμ­πτη 23 Απρι­λί­ου τη Δόξα Καρ­δά­μαι­νας στην Κω, όπου είναι απο­φα­σι­σμέ­νοι να τα δώ­σουν όλα για την πρό­κρι­ση, καθώς εφό­σον τα κα­τα­φέ­ρουν, στον ημι­τε­λι­κό θα βρουν μπρο­στά τους τον Ευκλή, έχο­ντας το πλε­ο­νέ­κτη­μα της έδρας.

Γι’ αυτό ακρι­βώς είναι ιδιαί­τε­ρα ση­μα­ντι­κό η ομάδα να δια­τη­ρή­σει τον ρυθμό της και την αντα­γω­νι­στι­κό­τη­τά της, αρχής γε­νο­μέ­νης από την αυ­ρια­νή κό­ντρα με τον ισχυ­ρό Ιά­λυ­σο, που μόνο αδιά­φο­ρος δεν είναι, καθώς με έστω κι έναν βαθμό θα εξα­σφα­λί­σει και μα­θη­μα­τι­κά τον τίτλο.

Η προ­ε­τοι­μα­σία των “ρο­σο­νέ­ρι” ολο­κλη­ρώ­θη­κε σή­με­ρα με μία χα­λα­ρή προ­πό­νη­ση και το μόνο που ζη­τά­ει ο Κώ­στας Κα­λη­μέ­ρης από τους πο­δο­σφαι­ρι­στές του είναι να παί­ξουν με αυ­το­πε­ποί­θη­ση, να ακο­λου­θή­σουν ξανά πιστά το τα­κτι­κό πλάνο, να έχουν πίστη και… ό, τι κα­λύ­τε­ρο τους προ­κύ­ψει.

Βέ­βαια, τα προ­βλή­μα­τα ενό­ψει του ση­με­ρι­νού αγώνα με τους πρω­το­πό­ρους και επί της ου­σί­ας πρω­τα­θλη­τές δεν είναι λίγα στε­ρούν από τον νεαρό τε­χνι­κό επι­λο­γές.

Πέρα από τον τραυ­μα­τία Άγ­γε­λο Σκού­ρα που δύ­σκο­λα θα επα­νεμ­φα­νι­στεί φέτος, εκτός θα μεί­νει ο Γιώρ­γος Μη­τρό­που­λος λόγω επαγ­γελ­μα­τι­κών υπο­χρε­ώ­σε­ων, που κα­θι­στούν αμ­φί­βο­λη τη συμ­με­το­χή και του Άγ­γε­λου Αφε­ντού­λη.

Επι­πλέ­ον, την τε­λευ­ταία στιγ­μή θα φανεί αν θα είναι σε θέση να αγω­νι­στούν οι Γιώρ­γος Λού­πης και Ντά­νιελ Πα­σά­λης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.